Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΧΟΛΙΑ

Ομολογία.... του σμηναγού Λουί δε λα Χοζ.

"Το ΝΑΤΟ μας διέταξε να βομβαρδίσουμε αμάχους στην Πρίστινα και το Νις. Όταν ο διοικητής μας αρνήθηκε να υπακούσει, τον πέταξαν έξω και τον μετέθεσαν... Καταστρέφουν τη χώρα με καινοφανή όπλα, τοξικά αέρια νεύρων, νάρκες επιφανείας, βόμβες με ουράνιο, μαύρο ναπάλμ, χημικά, που προκαλούν στείρωση, σπρέι που δηλητηριάζουν τις σοδιές και όπλα, για τα οποία ούτε και μεις ακόμα δεν ξέρουμε τίποτα.... Ήταν μια από τις μεγαλύτερες αγριότητες στην ιστορία".

(Εφημερίδα Αrticulo 20 της 14/6/99)

Ο.... ’κης

"Η κυβέρνηση μας κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα και τους Έλληνες έξω από την κρίση", είπε ο αχαρακτήριστος, πλέον, κ. ’κης! Και τα λιμάνια μας; Και τα τρένα μας; Και τα αεροδρόμια μας; Και οι υπογραφές μας, για να γίνουν και οι βομβαρδισμοί και το εμπάργκο; Και ο χασάπης Μιλόσεβιτς;
Όλα αυτά ήταν έξω από την κρίση κατά τον κ. ’κη! Να τα ακούν ορισμένοι που πιστεύουν ότι, αν φύγει ο Σημίτης, θα διορθωθεί το ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος

Επίθεση φιλίας του κ. ’κη προς την Τουρκία από την Κομοτηνή. "Η τελευταία περίοδος ήταν μειωμένης έντασης", διαπίστωσε, ξεχνώντας, τη μη εγκατάσταση των S-300 στην Κύπρο (που κατά τον κ. ’κη ήταν "τεχνικό θέμα") και την παράδοση του Οτσαλάν στους δημίους του.
Θαυμάστε τον!