ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η επέλαση της Νέας Δεξιάς

Του Σήφη Στενού*
’ρθρο στην Αθηναϊκή

ΝΟΜΙΖΕΙ κανείς πως βλέπει εφιάλτες. Ακόμη και αυτοί που διέβλεψαν νωρίς που θα οδηγείτο το ΠΑΣΟΚ. ακόμη και όσοι εξ αρχής προείκαζαν το είδος του "εκσυγχρονισμού" δε θα μπορούσαν να φαντασθούν αυτά που γίνονται σήμερα.
Η ΛΑΙΛΑΠΑ που επέρχεται με την είσοδο μας στην ΟΝΕ διαφημίζεται ως η "Νέα Μεγάλη Ιδέα" ως πανάκεια και κατάκτηση του χιλιαστικού παραδείσου.
Η ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ του Κυπριακού στα χέρια της Ολμπράιτ και ο διάλογος εφ' όλης της ύλης και για τις "συνοριακές διαφορές" με την ευγενική γείτονα ονομάζεται μετριοφρόνως... εθνική επιτυχία και ο κήρυκας του κ. Ρόζεμπεργκ μας επεξηγεί ότι "οι συνοριακές διαφορές" και η επίλυση τους αφορούν μόνο στη γείτονα και όχι σ' εμάς!!
ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ για αθέμιτη χρήση των θεσμών κατέληξαν στη διακήρυξη του ΠΑΣΟΚ ότι "ψήφος υπέρ του κ. Στεφανόπουλου σημαίνει... ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση", και μάλιστα χωρίς κάποια αντίδραση από το σεβαστό, μέχρι τώρα Πρόεδρο της Δημοκρατίας...
Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ και το ήθος εκφράστηκαν με την "παρανόηση" του "καθαρού" ως... φυλετικά αποκαθαρμένου και ο αγώνας κατά της διαφθοράς στην προτροπή να καταφεύγουν στον εισαγγελέα όσοι διαθέτουν... στοιχεία(!) λες και η διαφθορά δεν είναι κυρίως πολιτικό ζήτημα.

ΚΑΙΗ "ΑΠΕΧΘΕΙΑ" ΤΟΥΣ για το λαϊκισμό και τον υπολογισμό του πολιτικού κόστουςέγινε τώρα κατακλυσμιαία παροχολογία. με το κυνικό "οι πολλοί ψηφίσουνμε βάση τις τσέπες τους εκείνη τη στιγμή και όχι με βάση τα εθνικά θέματα".Έτσι θα κερδίσουν, πιστεύουν, τις εκλογές με τη συνδρομή και του προπαγανδιστικούμηχανισμού και των πάσης φύσεως ενεργειών των ΗΠΑ και της Δυτ. Ευρώπης.

ΟΛΑ, ΛΟΙΠΟΝ στρέφονται κατά της... άτυχης Ν.Δ., που ουσιαστικά δεν έχει πιαρόλο και λόγο ύπαρξης, αφού την πολιτική της άλλοι την υλοποιούνευκολότερα.

ΚΑΙΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να χαιρόμαστε, όσοι τουλάχιστον δεν λησμονούμε τους προηγούμενουςολετήρες της Ελλάδας και όσοι ανατριχιάζουν στο ενδεχόμενο προειδοποίησηςτου... Μητσοτάκη.

ΑΝ ΟΜΩΣ αναλογιστούμε ποιοι, πώς και γιατί ενισχύουν το ΠΑΣΟΚ και το... εμπλουτίζουν και με τους από εδώ και από κει Κοντογιαννόπουλους, ο βαθμός της χαράς δεν θα ήταν μεγαλύτερος από αυτόν της θλίψης και αγανάκτησης για τον επίδοξο νικητή και ίσως, επιτέλους. απομακρυνθούμε και από τους δύο...

*Μέλοςτης Ε.Ε. του Αγωνιστικού Σοσιαλιστικού Κόμματος Ελλαδας-Α.Σ.Κ.Ε.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)