Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μετά το ΣΙΑΤΛ η Ουάσιγκτον και η Αβάνα

Πριν από λίγες μέρες (16 Απριλίου) έγινε η ανοιξιάτικη σύνοδος των διεθνών χρηματιστικών οργανισμών που καθοδηγούνται από τουςG7 (τις πλούσιες χώρες) και διάφορους αξιωματούχους με θέμα την συγκρότησηνέας «ΠαγκόσμιαςΧρηματιστικής Αρχιτεκτονικής»! Και όλοι είδαν τι συνέβη στους δρόμους της Αμερικάνικης (και επιδόξως παγκόσμιας) πρωτεύουσας. Αν στην ίδια την Αμερική άρχισαν να εμφανίζονται τέτοιες αντιδράσεις κατά τους παραλογισμούς αυτής της παγκοσμιοποίησης, μπορούμενα φανταστούμε τι θα συμβεί στα άλλα, τα κυρίως απειλούμενα, μέρη.

Η σοβαρότερη όμως αντίδραση ήταν η σχεδόν ταυτόχρονη σύνοδος τωνG7 (!), στην Αβάνα της Κούβας, όπου οι εκπρόσωποι 133(!) χωρών (η κυβέρνηση της Ελλάδας, φυσικά, ήταν με τους... δυνατούς) διαδήλωσαν την αντίθεσή τους στα σχέδια των μανιακών του κέρδους και της εξουσίας, και εχθρών του ανθρώπου και της ανθρωπότητας και άρχισαν να σχεδιάζουν και να συντονίζουν τις ενέργειές τους για ένα ανθρώπινο μέλλον του πλανήτη μας. Στο πλευρό τους και πολλοί επώνυμοι όπου γης (ανάμεσά τους ο ανεξάρτητος ’γγλος Εργατικός και προσεχής Δήμαρχος του Λονδίνου Λίβινγκστον).
Εναντίον τους ξεσπάθωσαν όλοι οι υποστηρικτές του απάνθρωπου συστήματος, καθώς και όλες οι πληρωμένες γραφίδες και«σχολιαστές». Ιδιαίτερη εντύπωση, όμως, προκάλεσαν οι αντιδράσεις των... Εβραίων του Λονδίνου, που θεωρούν απαράδεκτη (!) κάθε αντίδραση σ’ αυτήν την παγκοσμιοποίηση και μάλιστα του αρμόδιου για τις Ισραηλινέςυποθέσεις του αγγλικού κοινοβουλίου, ο οποίος ούτε λίγο, ούτε πολύεδήλωσε ότι «κάθε αντίδραση κατά της παγκοσμιοποιήσεως έχει εκ των πραγμάτων αντισημιτικό χαρακτήρα» !!
Τρελάθηκαν, φαίνεται, εντελώς.