ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Από τη δραστηριότητα του ΑΣΚΕ

Στις 27 Γενάρη το ΑΣΚΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στα Γραφεία του. Προηγήθηκαν τρεις ομιλίες.

Ο Ν. Λεοντόπουλος αναφέρθηκεστις διεθνείς εξελίξεις,την πορεία της παγκοσμιοποίησης και τις αρνητικέςσυνέπειες της ΟΝΕ.

Ο Σ. Στενός ανέλυσε τις εσωτερικέςπολιτικές εξελίξεις, ως αντανάκλαση των διεθνών ισορροπιών.

Ο Ν. Καργόπουλος σχολίασετις εξελίξεις στο χρηματιστήριο και το φόρουμ του Πόρτο Αλέγκρε και ανέλυσετην πρόταση του ΑΣΚΕ για ένα κίνημα για την αποχώρηση της Ελλάδας από τηνΕΟΚ.
Η εκδήλωση κρίνεται πολύεπιτυχής όσοναφορά και στο πλήθος όσων παραβρέθηκαν και στο κλίμαπου επεκράτησε.

Το φλουρί έπεσε στο Δ. Τσελίκα.Και του χρόνου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΑΣΚΕ έχει ξεκινήσει τις διερευνητικές επαφέςσχετικά με την πρόταση για ένα Κίνημα κατάτης ΕΟΚ
(βλέπε καισυνέντευξη του Ν. Καργόπουλου στην εφημερίδα "Αριστερά!"). Οι προοπτικέςτης πρωτοβουλίας μας κρίνονται ευνοϊκές και οι επαφές συνεχίζονται.
Γιατις 3 Μάρτη Σάββατο, το ΑΣΚΕ προγραμμάτισε την επόμενη εξόρμηση τουστην επαρχία και συγκεκριμένα στο νομό Εύβοιας. Όσοι ενδιαφέρονταινα πάρουν μέρος να επικοινωνήσουν έγκαιρα με την Ε.Ε. Τα έξοδα για το πούλμανείναι 3.000 δρχ.
Το Σάββατο στις 24 Μάρτη, στις 7 μ. μ. θα πραγματοποιηθεί η σύνοδοςτων μελών του ΑΣΚΕ στα γραφεία μας.
Η σύνοδος θα ασχοληθεί μετις πολιτικές εξελίξεις και τα οργανωτικά μας και, κυρίως, με την εξέλιξητης πρωτοβουλίας μας για ένα κίνημα κατά της ΕΟΚ και τη διατύπωση των θέσεωντου ΑΣΚΕ.
Το ΑΣΚΕ, εκτός από τη σταθερή συμμετοχή του (στο μέτρο των δυνατοτήτων του) στις εκδηλώσεις συμπαράστασης στους Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές, παραβρέθηκε στις 31/1 στην εκδήλωση των Εναλλακτικών Εκδόσεων για τον ιστορικό Νίκο Ψυρούκη, στην εκδήλωση της Κίνησης κατά της Νέας Τάξης, που έγινε στις 5/2 στο Πολυτεχνείο για τις εξελίξεις στα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο και στις 9/2 στην εκδήλωση του βιβλιοπωλείου ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟ της Ηλιούπολης για "ένα σχολείο για την Τσιάπας".
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Η αναθεώρηση του Συντάγματος ερήμην των Ελλήνων


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)