ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ Η 11Η ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Είχαμε εξηγήσει σε προηγούμενα φύλλα μας τους λόγους για τους οποίους το ΑΣΚΕ δεν ήθελε να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην Ελλάδα και δε θα τους επαναλάβουμε. Μετά τα χτυπήματα της 11ης Σεπτέμβρη αυτοί οι λόγοι γίνονται περισσότεροι και ισχυρότεροι.
Είναι βέβαιο ότι οι ΗΠΑ, οι σύμμαχοί τους και η ΔΟΕ δε θα αρκεστούν πλέον στα αυστηρά μέτρα ασφάλειας που απαιτούν να λάβει η Ελληνική Αστυνομία, αλλά θα ζητήσουν και θα επιβάλουν την όλη αντιτρομοκρατική επιχείρηση να την αναλάβει απ' ευθείας ξένη υπηρεσία, με πιθανότερη την ισραηλινή Μοσάντ (με συμπαραστάτες τη Σκότλαντ Γιαρντ και το FBI), που θα θέσει υπό τον έλεγχό της όλο το μηχανισμό που διαθέτει το ελληνικό κράτος.
Όλοι αυτοί οι ξένοι θα πληρωθούν αδρά από το ελληνικό δημόσιο ταμείο, ανεβάζοντας πολύ το ύψος των εξόδων. Παράλληλα θα μειωθούν δραστικά και τα έσοδα από τα αναμενόμενα εισιτήρια.
Ο κίνδυνος να υπάρξει τελικά κάποιο τρομοκρατικό χτύπημα κατά τη διάρκεια των αγώνων, παρά τα οποιαδήποτε μέτρα, είναι πολύ μεγαλύτερος μετά τις 11 Σεπτέμβρη, ιδιαίτερα αν η αμερικανική πολιτική δε βγάλει τα αναγκαία συμπεράσματα.
Ας ελπίσουμε ότι έστω και τώρα θα κριθεί ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες δεν πρέπει να γίνουν στην Ελλάδα ή δεν πρέπει να γίνουν καθόλου, για να γλιτώσουμε.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)