ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 11/9

Μετά τον ορυμαγδό των γεγονότων της Αμερικής και των εξελίξεων που αυτές πυροδότησαν και πυροδοτούν συνεχώς στην παγκόσμια ειρήνη και οικονομία, έσβησαν οι προβολείς του ενδιαφέροντος για τα Βαλκάνια και κυρίως για τα Σκόπια.
Ξεχάστηκε ο εμφύλιος πόλεμος μεταξύ Αλβανών και Σλάβων και οι προοπτικές για τριχοτόμηση και εξαφάνιση του κράτους- κατασκευάσματος της ΠΓΔΜ. Ξεχάστηκε η επιχείρηση αρετής του ΝΑΤΟ για τη συλλογή όπλων του UCK που έτσι κι αλλιώς εξελίχθηκε σε κωμωδία.
Μήπως λύθηκαν όλα τα προβλήματα ή απλώς μπαίνει το ζήτημα στο ψυγείο για να απαιτηθούν κάποια στιγμή "γρήγορες-αναγκαστικές" λύσεις ; Βεβαίως δε χωράει αμφιβολία ότι προωθείται το δεύτερο.
Θυμόμαστε ασφαλώς πρόσφατες σκηνές μπροστά από το Σκοπιανό κοινοβούλιο, με διαδηλωτές που κρατούσαν τη σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας. Είναι σίγουρο πως το πρόβλημα με τους Αλβανούς έχει φουντώσει τον εθνικισμό των Σλαβομακεδόνων και περιμένουν από τις ΗΠΑ ως αντιστάθμισμα για τις υποχωρήσεις τους, το όνομα "Μακεδονία" και επιτίθενται ανοιχτά κατά της Ελλάδας. Το περιοδικό των Σκοπίων "Φόκους" με μεγάλη κυκλοφορία, ξεπερνώντας κάθε προηγούμενο υστερίας και φανατισμού κάνει όνειρα για τη Θεσσαλονίκη και προτείνει τριχοτόμηση της Βόρειας Ελλάδας, υπενθυμίζοντας τις δηλώσεις Κίσινγκερ πριν 9 χρόνια. Την Ήπειρο και την "Τσαμουριά" την χαρίζουν στην Αλβανία, την Ελληνική Μακεδονία τη ζητούν για τον εαυτό τους, τη Δυτική Θράκη την αφήνουν για τη Βουλγαρία, ακόμα και η Τουρκία μπορεί να πάρει μέρος στο φαγοπότι με τα νησιά του Αιγαίου. Μάλιστα στο χάρτη που δημοσιεύουν έχουν τοποθετήσει και ανάλογες σημαιούλες.
Το περιοδικό "Στάρτ" κάνει λόγο για Ελληνική κρατική τρομοκρατία που θα γίνει στόχος των Αμερικανών και γι' αυτό η Ουάσιγκτον θα δώσει λύση ευνοϊκή στο θέμα του ονόματος. Δυστυχώς περιστοιχιζόμαστε από Ιμπεριαλιστικά Ισλαμικά κράτη που καραδοκούν με υπομονή και επιμονή για να αρπάξουν ό,τι μπορούν από τους άπιστους, δηλαδή εμάς και έχουν διασυνδέσεις με ’ραβες και Τούρκους.
Μη ξεχνάμε ότι Ταλιμπάν πολέμησαν στη Βοσνία και Κόσοβο, βοήθησαν την οργάνωση του UCK, και ο Μπιν Λάντεν φέρεται ως χρηματοδότης του. Ο Μπερίσα κατηγορήθηκε από τη CIA για συνεργασία με ισλαμικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Οι Βούλγαροι ξεχνώντας τη δύναμη και το μέγεθος του Ελληνικού στοιχείου στη χώρα τους, μέχρι τους Βαλκανικούς πολέμους, κάνουν λόγο για χαμένες πατρίδες στην κεντρική και Βόρεια Ελλάδα.
Οι Τούρκοι επιδιώκουν από παλιά τη δημιουργία ισλαμικού τόξου γύρω από την Ελλάδα και με την ενίσχυση (για ευνόητους λόγους) των Αμερικανών έκαναν βάσεις εκπαίδευσης των Τσετσένων ανταρτών στην κατεχόμενη Κύπρο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΧΟΛΙΑ


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)