Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΕΡΙΟΔΙΕΣ ΤΟΥ Α.Σ.Κ.Ε.

Τον Ιούλιο επισκεφθήκαμε τη Μεσσηνία, την Ηλεία, την Αχαΐα, τη Ζάκυνθο, όπου δώσαμε συνέντευξη στο ραδιόφωνο και δημοσιεύσαμε άρθρο στην εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ και στα Δωδεκάνησα (Λέρος-Κάλυμνος), όπου δημοσιεύσαμε ένα εκτεταμένο δελτίο τύπου στην εφημερίδα ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ. Επίσης δημοσιεύτηκε πολιτικό άρθρο του ΑΣΚΕ στην εφημερίδα ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ.
Στις 20 Αυγούστου έγινε ομιλία του ΑΣΚΕ στην Ικαρία, σε αίθουσα του Δήμου, με τη συμμετοχή 60 ατόμων. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε τη Σάμο, τη Χίο, όπου δώσαμε συνέντευξη στην ΑΛΗΘΕΙΑ TV, και τη Λέσβο, όπου επίσης δώσαμε συνέντευξη στην τοπική τηλεόραση.

Για τις εκλογές

Όπως εκτιμούμε, εκλογές μπορούν να προκηρυχθούν ανά πάσα στιγμή. Τα μέλη του ΑΣΚΕ καλούνται στις 11 Οκτωβρίου, για να διαμορφώσουμε την εκλογική τακτική και να οργανώσουμε τον προεκλογικό μας αγώνα, Από τους φίλους του ΑΣΚΕ ζητάμεt:
• Την οικονομική ενίσχυση από τον καθένα, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, για να καλυφθούν οι ανάγκες του τυπογραφείου (ψηφοδέλτια, υλικό), των μεταφορών και των ταξιδιών.
• Προτάσεις για υποψηφιότητες. Στις προηγούμενες εκλογές το παράβολο με τα έξοδα του κλητήρα ήταν 60.000δρχ. Ελπίζουμε ότι δε θα αυξηθεί ή δε θα αυξηθεί πολύ.
• Τη βοήθεια σε πρακτικές δουλειές (τυπογραφείο, νομική κάλυψη, διανομή υλικού, βάρδιες στο γραφείο κλπ.) απ' όσο ελεύθερο χρόνο διαθέτει ο καθένας.
• Τη διοργάνωση ενημερωτικών συζητήσεων είτε σε δημόσιους χώρους είτε σε σπίτια.
• Το μοίρασμα ψηφοδελτίων χέρι-χέρι και γενικά την προσπάθεια να κερδηθεί κάθε δυνατή ψήφος για το ΑΣΚΕ.