ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Για να μην τα ξεχνάμε

  • Ο, μέχρι πριν λίγους μήνες λαοφιλής, Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Στεφανόπουλος, όταν τον επισκέφτηκαν εκπρόσωποι των προσφύγων από την Κερύνεια της Κύπρου, τους είπε: «Ξεχάστε την Κερύνεια»!
  • Ο Γιωργάκης (δυστυχώς) Παπανδρέου δήλωσε στην Τουρκία: «Δεν ευθύνεται η Τουρκία για την αποτυχία επιβολής του σχεδίου Ανάν στη Χάγη»!
    Ελπίζουμε στη «σύγκρουση» (έτσι την ονομάζει) στο Ιράκ να μην πάει εθελοντής στις συμμορίες του Μπους, του Μπλερ ή του Οζκιόκ.
  • Ο Ν. Κωνσταντόπουλος του ΣΥΝ, σαν να τον τσίμπησε μίγα (οίστρος), ξιφούλκησε με τέτοιο μένος υπέρ του τερατουργήματος Ανάν, ώστε να προκαλέσει αμηχανία όχι μόνο στους οπαδούς του κόμματος του, αλλά και στους εμπνευστές του επονείδιστου σχεδίου, ακόμη και στον ... Μητσοτάκη.
    Στην τελευταία Σύνοδο των 15 στις Βρυξέλες ο Κ. Σημίτης πέτυχε, πράγματι το ακατόρθωτο: να μη γίνει καμμιά αναφορά στον πόλεμο (έστω) κατά του Ιράκ, που είχε ήδη ξεκινήσει, κι έτσι όλοι να τον... χειροκροτήσουν. Ζήτησαν, όμως, μερίδιο στη μεταπολεμική ανοικοδόμηση, με αντάλλαγμα το πετρέλαιο, οι αχρείοι.
  • Στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ της 27/3/03 (και ενώ το πρωτοσέλιδο κραύγαζε «ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ») υπάρχει ένα επαίσχυντο άρθρο. Επαίσχυντο, όχι γιατί διατυπώνει άλλη άποψη (έχει κάθε δικαίωμα σ' αυτήν η συντάκτρια Τ. Παπαδοπούλου). Αλλά γιατί, ξεκινώντας λάβρα κατά του πολέμου, καταλήγει, αφού πρώτα κατηγορήσει τεχνηέντως τις αντιπολεμικές διαδηλώσεις ως απλά αντιαμερικανικές(!), «Τώρα μια είναι η ευχή και νομίζω ότι θα πρέπει να είναι αυτονόητη: ας τελειώσει ο πόλεμος όσο πιο γρήγορα γίνεται, ας ηττηθεί ο Σαντάμ το συντομότερο δυνατό».
  • Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « OI ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΥΡΩ »


    ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)