Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ «ΑΝΑΝΙΣΤΩΝ»

Στις 6/2/06 οργανώθηκε από το περιοδικό «Μεταρρύθμιση» των εκσυγχρονιστών εκδήλωση σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου προβλήθηκε ντοκιμαντέρ του ανταποκριτή της «Ελευθεροτυπίας» στην Κύπρο Μακάριου Δρουσιώτη (ευτυχώς υπάρχει και άλλος ανταποκριτής της εκεί, για να ενημερώνονται οι αναγνώστες της). Στο ντοκιμαντέρ καταγγέλλεται η ... προπαγάνδα που ασκήθηκε στην Κύπρο κατά των υπερασπιστών της αμερικανοαγγλοτουρκικής γραμμής του ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν!
Δε χρειάζεται να αναφερθούμε στο τι ειπώθηκε εκεί. Θα αναφέρουμε μόνο τα ονόματα κάποιων από τους συνδαιτυμόνες, ώστε να τους θυμόμαστε: Κ. Σημίτης, Νίκος Μπίστης, Ριχάρδος Σωμερίτης, Μυρσίνη Ζορμπά (πρώην του ΣΥΝ και μετά ευρωβουλευτής του Σημίτη), Τερέζα Μπούκη (τροτσκίστρια, πρώην του ΣΥΝ και μετά του Σημίτη), Γ. Θωμάς, Στ. Μανίκας (ο γνωστός ...), ο πρέσβυς Κ. Ζέππος, ο Μίμης Ανδρουλάκης (φυσικά) και ο ... Παρασκευάς Αυγερινός!
Φανταζόμαστε τη θλίψη του Γιωργάκη και της Ντόρας, που ήταν λίγο δύσκολο να παρευρεθούν, καθώς και του Ν. Κωνσταντόπουλου. Υποσχόμαστε, πάντως, ότι δε θα τους ξεχνάμε, ιδιαίτερα τώρα που κατέλαβαν και το δύσμοιρο υπουργείο Εξωτερικών!