ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΣΧΟΛΙΑ


Οι υποκλοπές

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής, ο βρετανός πράκτορας Τζόναθαν Στάμπερ, με προϋπηρεσία στην Αθήνα υποστηρίζει ότι Αμερικανοί έκαναν τις υποκλοπές, γιατί είναι τόσο δαπανηρή υπόθεση κάθε μέρα και για τόσο διάστημα, που μόνο Αμερικανοί θα μπορούσαν να πληρώσουν. Ο Αμερικανός διπλωμάτης Κίσλινγκ, που υπηρετούσε στην Αθήνα και παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενος για τον πόλεμο στο ΙΡΑΚ, δηλώνει βέβαιος ότι οι συμπατριώτες του έκαναν τις υποκλοπές. Μόνο η ελληνική Κυβέρνηση μετά τους λεονταρισμούς των πρώτων ημερών «ποιεί την νήσσαν».

Τα επώνυμα

Λέμε: ’ννα Ψαρούδα-Μπενάκη, Φάνη Πάλλη-Πετραλιά κλπ. γιατί δε λέμε (λένε): Ντόρα Μητσοτάκη-Κούβελου! Μπρρρ!!


Η αμερικανική δημοκρατία

«Αναβλήθηκε» (δηλ. απαγορεύτηκε) θεατρική παράσταση στη Νέα Υόρκη του Βρετανού σκηνοθέτη ’λαν Ρίκμαν, που αναφερόταν στη δολοφονία Αμερικανού ακτιβιστή από Ισραηλινό οδηγό μπουλντόζας στη Γάζα. Η δικαιολογία ήταν ότι «θα ήταν σαν να παίρναμε το μέρος κάποιου στην πολιτική σύγκρουση»!
Κατά τ’ άλλα, τα πολυάριθμα κανάλια στις ΗΠΑ προβάλλουν ασταμάτητα κινηματογραφικά «σκουπίδια» (μερικά έρχονται και στην Ελλάδα), στα οποία «κακοί» ’ραβες τρομοκράτες σκοτώνουν αθώα γυναικόπαιδα!

Αποκαλυπτήρια

Ο Κύπριος δημοσιογράφος-ανταποκριτής στη Ν. Υόρκη Μιχ. Ιγνατίου ετοιμάζει βιβλίο με τα ονόματα όσων πήραν χρήματα από τους Αμερι-κανούς, για να υποστηρίξουν το σχέδιο Ανάν


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)