ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ ΑΣΚΕ

Το ΑΣΚΕ συμμετέχει αυτοδύναμα στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου, με κύριο σκοπό να εξηγήσει γιατί πρέπει να αποχωρήσει άμεσα η πατρίδα μας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτοδύναμα για άλλη μια φορά, γιατί άλλες φιλικές και συγγενείς δυνάμεις, παρότι καταγγέλλουν τον όλο και πιο απάνθρωπο χαρακτήρα της Ε.Ε., θεωρούν πρόωρο να τεθεί άμεσα το ζήτημα της αποχώρησης. Το ΑΣΚΕ, όμως, πιστεύει ότι η καταγγελία της Ε.Ε., χωρίς το εύλογο συμπέρασμα-πρόταση για άμεση αποχώρηση, τελικά λειτουργεί υπέρ της Ε.Ε. και εις βάρος της πατρίδας μας, όπως έχουμε αναλύσει σε άλλα άρθρα μας.
Όλοι γνωρίζουν ότι το ΑΣΚΕ δεν έχει ούτε επιθυμεί να έχει βοήθεια από ισχυρούς επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες, ούτε εισπράττει αργύρια από την Ε.Ε., όπως οι «εκσυγχρονιστές», οι «ανανεωτές», οι «οικολόγοι» και πάμπολλοι άλλοι που δικαιολογούν την παραμονή μας στην Ε.Ε. Στηρίζεται μόνο στη βοήθεια των φίλων του και το ίδιο περιμένουμε γι’αυτές τις ευρωεκλογές .
Η αρχή γίνεται στα γραφεία μας, το Σάββατο 4 Απριλίου στις 6 το απόγευμα. Όποιος θέλει να συμβάλει στον προεκλογικό αγώνα του ΑΣΚΕ να είναι μαζί μας.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)