ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Στην πρόσφατη ιστορία μας είχαμε άλλους δύο πρωθυπουργούς πλήρως υπόδουλους στην Ουάσινγκτον, τις Βρυξέλες και τα εβραϊκά λόμπι που επηρεάζουν καθοριστικά την πολιτική τους: το Μητσοτάκη, που αναγνώρισε το κράτος του Ισραήλ, και το Σημίτη, που στα 8 χρόνια της πρωθυπουργίας του δε βρήκε χρόνο να επισκεφθεί ούτε μία αραβική χώρα!
Κανείς από τους δύο, όμως, δεν τόλμησε να πει δημόσια ότι στηρίζει την πολιτική του Ισραήλ στη Γάζα, όπως έκανε ο Γιωργάκης (βλ. εφημερίδες 17/8/10), και μάλιστα λίγο καιρό μετά τις δολοφονικές επιδρομές κατά των Παλαιστινίων αμάχων στη Γάζα και τη βάρβαρη επίθεση κατά των πλοίων που μετέφεραν ακτιβιστές με ανθρωπιστική βοήθεια, μεταξύ των οποίων και Έλληνες!
Η απάντηση του Νετανιάχου ήταν να χαρακτηρίσει «γενναίες» τις αποφάσεις του Γιωργάκη για την οικονομία(!), δηλ. του έδωσε συγχαρητήρια που φροντίζει να συνεχίζεται η ροή χρημάτων από τις τσέπες των Ελλήνων πολιτών προς τα θησαυροφυλάκια των ξένων τοκογλύφων και κερδοσκόπων, από τους οποίους οι περισσότεροι είναι του εβραϊκού κεφαλαίου!!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)