ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ

Ο πραγματικός ρόλος της ακροδεξιάς αποδείχτηκε για άλλη μια φορά όταν οι κατοχικοί χρειάστηκαν τις ψήφους του ΛΑΟΣ για το μνημόνιο, τις οποίες έδωσε πρόθυμα. Στη συνέχεια στήριξε το ΠΑΣΟΚ και εκλογικά, αλλού ανοιχτά (Αττική, Πελοπόννησος) κι αλλού υπογείως. Ο ΛΑΟΣ, προβαλλόμενος συνεχώς από τα ΜΜΕ, έχει αναλάβει εργολαβικά την πολεμική εναντίον όσων αντιδρούν στο μνημόνιο (Σαμαράς, αριστερά) και περιμένει την αποζημίωσή του, με τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση. Το εκλογικό αποτέλεσμα του ΛΑΟΣ έδειξε μια μικρή υποχώρηση της δύναμής του. Το δυσάρεστο είναι ότι κράτησε σχεδόν ολόκληρη τη δύναμή του, παρά την υπερψήφιση του μνημονίου.
Τα πιο δυσάρεστα συνέβησαν στον ’γιο Παντελεήμονα (εκεί που ο ελληνικός πληθυσμός υποφέρει περισσότερο από οπουδήποτε αλλού από την ανεξέλεγκτη παρουσία παράνομων μεταναστών) και γενικά στο δήμο της Αθήνας, όπου η «Χρυσή Αυγή» πήρε 20% και 5% αντιστοίχως. Η πικρή εμπειρία λέει ότι, όποτε οι ακροδεξιοί δηλώνουν ότι αναλαμβάνουν την προστασία των Ελλήνων και την υπεράσπιση των εθνικών δικαίων, κάποιοι τους ανέθεσαν να παίξουν το ρόλο του προβοκάτορα και ακολούθησαν εθνικές τραγωδίες (π.χ. η χούντα στην Κύπρο). Στην εξαιρετικά ευαίσθητη αυτή περιοχή με μία μόνο ενέργεια η κατάσταση θ’ αλλάξει άρδην, με δεδομένο ότι ανεπισήμως οι μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες στην Αττική ανέρχονται στα 2.500.000!
Το μεγαλύτερο μέρος της αριστεράς κοιμάται τον ύπνο του δικαίου και προσπαθεί να στρατολογήσει κανένα ξένο, αφού δυσκολεύεται με τους Έλληνες! Τα υπόλοιπα, φαίνεται, τους είναι αδιάφορα!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)