Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΛΟ

Ανακοίνωση του Α.Σ.Κ.Ε.
για την κατάληψη της Νομικής 25/1/2011
«Εμείς οι Έλληνες, γενικά, υποδεχθήκαμε τα πρώτα κύματα μεταναστών στην πατρίδα μας, κυρίως τη δεκαετία του ’90, με τη γνωστή φιλοξενία και την ανθρωπιά που για χιλιετίες μας χαρακτηρίζουν. Όταν, όμως, ο αριθμός των μεταναστών γιγαντώθηκε, όταν το μέγα αυτό πλήθος άρχισε να χρησιμοποιείται για την αλλοίωση της φυσιογνωμίας μας και του πολιτισμού μας, για τη διάλυση του κοινωνικού μας ιστού και για την υπονόμευση της ασφάλειάς μας, άλλο ζήτημα αναδείχθηκε ως μείζον: η προστασία της κοινωνίας μας και της πατρίδας μας.
Η κατάληψη του κτιρίου της Νομικής (ύστερα από την επίδειξη δύναμης με την ομαδική προσευχή) οργανώθηκε από τους γνωστούς δήθεν προοδευτικούς κύκλους, που στηρίζονται παντοιοτρόπως από το σύστημα εξουσίας, σε συμπαιγνία με την κυβέρνηση και κάθε αρμόδιο και με την ακροδεξιά στον επικίνδυνο συμπληρωματικό ρόλο του «υπερασπιστή των εθνικών δικαίων». Αυτό το εκρηκτικό μίγμα νομίζουν ότι μπορούν να το χρησιμοποιήσουν ως έναν από τους τρόπους για την αποσόβηση της καθολικής εξέγερσης του ελληνικού λαού, που θα καταργήσει το μνημόνιο και θα εκδιώξει τους κατοχικούς που το ψήφισαν στη Βουλή.
Υ.Γ.: Όταν κάποιος μπαίνει παράνομα σ’ ένα σπίτι, δεν μπορεί να επικαλείται δικαιώματα καλύτερης φιλοξενίας.»
Η «απεργία» της Υπατίας
Ένα ακόμη βήμα, το πιο αποφασιστικό έως τώρα, έγινε για την παραμονή των παράνομων μεταναστών στη χώρα μας, με τη «λύση»(!) που δόθηκε στους «απεργούς πείνας» στο κτήριο «Υπατία».
Είχαν προηγηθεί δηλώσεις για «μηδενική ανοχή», για «άμεσες απελάσεις», ακόμη και την παραμονή της «λύσης». Εννοείται ότι κανείς δεν υπολογίζει τις όποιες δηλώσεις της κατοχικής «κυβέρνησης», που αλληλοαναιρούνται και διαψεύδονται διαρκώς. Πρέπει, όμως, να εκτιμούμε πού το πάνε, γιατί και στο θέμα αυτό βαδίζουν βάσει σχεδίου: η Ελλάδα πρέπει ν’ αλλάξει, δηλ. πρέπει ν’ αλλάξουν οι κάτοικοί της.
Οι, τάχα, ανθρωπιστικοί λόγοι που προβάλλονται από πολλές πλευρές είναι είτε υποκριτικές είτε αφελείς. Υποκριτικές, γιατί οι «ανθρωπιστικοί λόγοι» έπρεπε να προβάλλονται για να δικαιολογήσουν ενδεχόμενα μέτρα υπέρ των χειμαζομένων Ελλήνων από τη λαίλαπα της τρόικας. Αφελείς, γιατί τι άλλο σημαίνει το νεοφανές «καθεστώς ανοχής» παρά την πρόσκληση και άλλων παράνομων μεταναστών, πέρα από την υπόθαλψη νέων «απεργιών πείνας» για πλήρη «νομιμοποίησή» τους.
Οι «300 της Υπατίας» πανηγυρίζουν για τη νίκη τους, το ίδιο και οι «επιτροπές συμπαράστασης», που «νίκησαν» τους υπουργούς(!) που διαπραγματεύονταν(!) μαζί τους. Η «κυβέρνηση», με ταπεινοφροσύνη, δεν πανηγύρισε τη νίκη της. Αυτή τους έφερε, για το σκοπό που επέτυχε, με τη, συνειδητή ή ασυνείδητη, συμπαράσταση των διαφόρων «προοδευτικών» του σαντιγύ, πιστεύοντας ότι θα εκμεταλλευθεί τα ανθρωπιστικά αισθήματα και την παράδοση φιλοξενίας του ελληνικού λαού.
Μόνο που όλοι, πλέον, γνωρίζουν πού το πάνε οι εκτελεστές των σχεδίων της αμερικανικής παγκοσμιοποίησης, ιδιαίτερα στη χώρα-πειραματόζωο, τη δική μας, και θα λάβουν το μάθημά τους, που, δυστυχώς, δε θα είναι ανώδυνο, με την ευθύνη ολόκληρη σε αυτούς, και όχι στους δύστυχους μετανάστες και στους εξεγειρόμενους «ιθαγενείς», που αγωνιούν για την επιβίωσή τους, κυριολεκτικά.