ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΓΗΣ

Τον περασμένο Δεκέμβρη δημοσιεύτηκε η απόφαση στην προσφυγή στη Χάγη των Σκοπίων κατά της Ελλάδας για παραβίαση της «Ενδιάμεσης Συμφωνίας», που επέβαλαν οι Η.Π.Α. (και η Ε.Ε.) στον αδύναμο και ευάλωτο (σωματικά και ηθικά) Ανδρέα (και Παπούλια), φυσικά εις βάρος μας.
Δύο είναι τα βασικά συμπεράσματα από την απόφαση αυτή:
Α) Το δικαστήριο της Χάγης δεν αποφασίζει βάσει τους Διεθνούς Δικαίου, αλλά σύμφωνα με τις οδηγίες που θα έχει λάβει από τους εκάστοτε ισχυρούς και σύμφωνα με τις εκάστοτε τακτικές και στρατηγικές τους.
Αν τηρούσε, έστω και προσχηματικά, τις ονομαστικές αρμοδιότητές του, θα είχε αμέσως απορρίψει την προσφυγή των Σκοπίων, που κατέφυγαν σ’ αυτό όχι με την ονομασία που τους επέβαλλε η Συμφωνία, δηλ. ως FYROM, αλλά ως «Δημοκρατία της Μακεδονίας», κατά παράβαση της ίδιας της Συμφωνίας! Κι ενώ δέχεται πως η Ελλάδα παρέβη τη Συμφωνία προβάλλοντας veto στην είσοδό τους στο ΝΑΤΟ (κάτι που, τυπικά τουλάχιστο, δεν είναι αληθές) και απέρριψε την αίτηση για απαγόρευση στη χώρα μας να επαναλάβουμε τυχόν veto, φρόντισε στην προηγούμενη σελίδα της απόφασης να σημειώσει μια παλιότερη απόφασή του για άλλες χώρες, που θα μπορούσε να ερμηνευθεί και σαν απαγόρευση για μελλοντικά δικά μας veto!
Αυτά για όσους προτρέπουν (Στεφανόπουλοι, Κουβέληδες, το ολοκληρωτικά ανθελληνικό ΕΛΙΑΜΕΠ, που χρηματοδοτείται από το ελληνικό κράτος και λοιπούς ανάλογης ... «φιλοπατρίας») να παραπέμψουμε στη Χάγη όλες τις εξωφρενικές απαιτήσεις της Τουρκίας, με τα νεοοθωμανικά αυτοκρατορικά οράματα!
Β) Όλη η διαδικασία αποτέλεσε συμπαιγνία ανάμεσα στο «ελληνικό» Υπ. Εξωτερικών (Ντόρα, Δρούτσας, Λαμπρινίδης και ... Γιωργάκης), το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον Γκρουέφσκι, ώστε με «λαθεμένη» ελληνική επιχειρηματολογία και «αντίδραση» να βγει η απόφαση αυτή και, με βάση αυτή, να οδηγηθούμε στην παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας στους Σλαβοαλβανούς των Σκοπίων. Δυστυχώς γι’ αυτούς ο δημόσιος εξευτελισμός του ΓΑΠ και ο απροσδόκητα (γι’ αυτούς...) γρήγορος, ανάλογος του γελοίου τραπεζίτη ματαίωσαν τα σχέδιά τους, μάλλον οριστικά, παρά τις όποιες ελπίδες τους στους διάφορους Κουβέληδες και Σία.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)