ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΟΥ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΗΣ Ε.Ε.

Ανακοίνωση του ΑΣΚΕ 10/12/2011

Η κ. Μέρκελ με τους τραπεζίτες της και με όργανο την Ευρωπαϊκή Ένωση επιχειρούν να επιτύχουν ό,τι επεχείρησε ο Χίτλερ με τα τανκς: την κατάκτηση της Ευρώπης. Το πρόσωπο του κατακτητή εξ ίσου αποκρουστικό. Τα μέτρα εξαθλίωσης των ανθρώπων χωρίς τελειωμό.
Στις γερμανικές επιδιώξεις εμφανίζονται πάλι οι πρόθυμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Ο κ. Σαρκοζί καταγράφεται ως ο άξιος απόγονος του στρατηγού Πεταίν. Κι άλλοι σε άλλες χώρες.
Η πατρίδα μας ήταν η πρώτη χώρα απ’ όπου ξεκίνησε το σύγχρονο γερμανικό άνσλους, με τον κ. Ράιχενμπαχ ως διοικητή, τον κ. Φούχτελ υπουργό υπεύθυνο για την αποικία-Ελλάδα και τους Γ. Παπανδρέου και Λ. Παπαδήμο (και ποιον άλλο;) στο ρόλο των Τσολάκογλου, Λογοθετόπουλου και Ράλλη. Οι μνημονιακοί πολιτικοί, τα ΜΜΕ και οι γραικύλοι των «ευρωπαϊκών προγραμμάτων» καταγράφονται ως οι άξιοι απόγονοι των κουκουλοφόρων, των μαυραγοριτών και των ταγματασφαλιτών της άλλης κατοχής.
Κανείς πλέον δε συγχωρείται λόγω πλάνης. Δε συγχωρείται καμιά ολιγωρία. Η μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού καλείται σήμερα στον αγώνα κατά της νέας κατοχής, στον αγώνα για την εθνική και κοινωνική απελευθέρωση. Με συσσωρευμένη εμπειρία, έχουμε χρέος να καταγραφούμε ως άξιοι απόγονοι των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης 1940-45, αλλά χωρίς τα λάθη του παρελθόντος, ώστε ενωμένοι να προοδεύσουμε και η χώρα μας ν’ αποκτήσει τη θέση που της αξίζει στην ευρύτερη περιοχή μας και σ’ ολόκληρο τον κόσμο.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)