ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η … αντικειμενικότητα των Δυτικών

Δεν έχουμε σκοπό να εξαγνίσουμε το καθεστώς ’σαντ, αλλά είναι δεδομένο ότι αυτοί που ελέγχουν τα μεγάλα ΜΜΕ της Δύσης (και τα ελληνικά) ψευδολογούν ασύστολα, όπως και στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, όπου μας έλεγαν ότι μόνο οι Σέρβοι εγκληματούσαν. Η «Χριστιανική» της 5/7/12 αναφέρει μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Στη συνοικία Καλιντίγια της πόλης Χομς οι αντικαθεστωτικοί συγκέντρωσαν χριστιανούς και αλεβίτες σ’ ένα κτίριο, τοποθέτησαν εκρηκτικά και το ανατίναξαν. Στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν οι δυτικοί δημοσιογράφοι, πήραν φωτογραφίες για τις εφημερίδες και εικόνες για τις τηλεοράσεις και μετέδωσαν σ’ όλο τον κόσμο ότι τους ανθρώπους σκότωσε ο στρατός του ’σαντ, ο οποίος βομβάρδισε το κτίριο. Μια καλόγρια που γλίτωσε περιέγραψε τα πραγματικά γεγονότα στην ιστοσελίδα του γειτονικού μοναστηριού St. James.
Στην πόλη Χούλα ο συριακός στρατός είχε στήσει οδοφράγματα, για να προφυλάξει τον πληθυσμό από τους αντικαθεστωτικούς, οι οποίοι μετά μάχη 1,5 ώρας πέρασαν τα οδοφράγματα και κατέσφαξαν 90 ανθρώπους, όχι μόνο αλεβίτες και σιίτες, αλλά και σουνίτες που υποστήριζαν τον ’σαντ. Η σφαγή χρεώθηκε από τα διεθνή ΜΜΕ στον ’σαντ και ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία και Γερμανία απέλασαν τους Σύρους διπλωμάτες σε ένδειξη … διαμαρτυρίας. Τα πραγματικά γεγονότα περιγράφει ο Ολλανδός δημοσιογράφος Μάρτιν Γιάνσεν στη γερμανική εφημερίδα «Φρανκφούρτερ Αλγκεμάινε Τσάιτουνγκ».
Όλη αυτή η προπαγάνδα κατευθύνεται από Benjamin Rhodes σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας του Λευκού Οίκου. Σημειωτέον ότι οι αντικαθεστωτικοί είναι μισθοφόροι όχι μόνο Σύροι, αλλά και από άλλες χώρες (Λιβύη, Σ. Αραβία κ.ά.), που αμείβονται με 1400 ευρώ το μήνα, που γι’ αυτούς είναι πολλά χρήματα.
Μέχρι τώρα στη Συρία οι πάνω από 2 εκατομμύρια χριστιανοί συμβίωναν ειρηνικά με τους μουσουλμάνους, σουνίτες, σιίτες, αλεβίτες. Για να ανατρέψουν το καθεστώς, οι Δυτικοί διαιρούν το λαό, καλλιεργώντας το θρησκευτικό μίσος, όπως έκαναν και στο Ιράκ, με τη βοήθεια της Αλ Κάιντα, η οποία και τώρα στη Συρία παίζει τον υποκριτικό της ρόλο.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)