ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Οι άνθρωποι του Σημίτη

Αν μερικοί απορούν πώς είναι δυνατόν οι κατοχικοί υπουργοί, με ακραία περίπτωση τον υπουργό Οικονομικών Στουρνάρα, του στενού περιβάλλοντος του Σημίτη, να συμπεριφέρονται με τέτοιο μίσος εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων και να εκτελούν τόσο πρόθυμα τις εντολές της τρόικας, που καταστρέφουν τη χώρα μας, η παρακάτω μαρτυρία θα τους λύσει την απορία.
Ο Κωστής Γκορτζής, σημαιοφόρος του «ΒΕΛΟΥΣ», στο βιβλίο του για τον κυβερνήτη του, γράφει για την επίσκεψή τους στο σπίτι Έλληνα καθηγητή στο Λονδίνο:
Όταν τον ρωτήσαμε αν τα παιδιά του έχουν πάει στην Ελλάδα κι αν μιλούν ελληνικά, μας είπε: «Δεν είστε καλά! Ούτε λέξη! Ούτε πρόκειται να μάθουν ποτέ, γιατί αυτό το κράτος πρέπει να εκλείψει από προσώπου γης». Ο καθηγητής Σπράος. Αυτός που, πολύ αργότερα, επί κυβερνήσεως Σημίτη ανέλαβε να σώσει οικονομικά το «κράτος που έπρεπε να εκλείψει».
Εμείς θυμίζουμε ότι ο Σπράος είχε εκφράσει δημοσίως τη δυσφορία του για το γεγονός ότι οι Έλληνες ζουν πολύ και επιβαρύνουν τα ασφαλιστικά ταμεία! Θα προτιμούσε τα χρήματα των συντάξεων να τα έδινε στους ξένους δυνάστες. Άξιος συνεχιστής του έργου του ο Στουρνάρας!
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΝΕΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΡΤ »


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)