ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Το ΑΚΕΛ, ο ΔΗΣΥ και η διαφθορά

Το … κομμουνιστικό ΑΚΕΛ ως κυβέρνηση (2008-2013) έκανε απαράδεκτες και πρωτοφανείς υποχωρήσεις προς τους Τούρκους. Ένα τέτοιο κόμμα είναι φυσικό να είναι βουτηγμένο στη ρουσφετολογία και τη διαφθορά.
Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση Χριστόφια επέτρεψε παράνομα τη μεταβίβαση ακινήτου που ανήκε σε τουρκοκύπριο στον πρόεδρο του ποδοσφαιρικού σωματείου «Αλκή», που ανήκει στο ΑΚΕΛ, έναντι 1,5 εκατομμυρίου ευρώ, ο οποίος αμέσως μετά το πούλησε στο Ταμείο Συντάξεων της κρατικής εταιρείας τηλεπικοινωνιών (Cyta) έναντι 24 εκατομμυρίων ευρώ! Κέρδος 22,5 εκατομμύρια ευρώ! Από αυτά μόνο 234.000 ευρώ πήγαν επισήμως στα ταμεία του κόμματος και πολλά άλλα σε μίζες συνδικαλιστών και μελών του Δ.Σ. της Cyta. Διερευνώνται καταγγελίες για μίζες και σε υψηλόβαθμα στελέχη του ΑΚΕΛ, δύο από τα οποία έχουν ήδη συλληφθεί.
Η ηγεσία του άλλου μειοδοτικού κόμματος, του ΔΗΣΥ του Ν. Αναστασιάδη, δεν πρόλαβε να πάρει την εξουσία και στενός συγγενής του Προέδρου φυγάδευσε τεράστια χρηματικά ποσά στο εξωτερικό την παραμονή της κατάρρευσης των τραπεζών!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)