Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΑΣΚΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Η χώρα μας τελεί υπό οιονεί κατοχή. Τα δύο τρίτα των κατοχικών δυνάμεων είναι τα όργανα της Ε.Ε.,  που σκοπό έχουν να διαιωνίσουν την υποδούλωσή μας στο γερμανικό άρμα με την  πιο απάνθρωπη και  σκληρή πολιτική  που γνώρισε μεταπολεμικά η χώρα μας. Πολιτική που υπηρετούν πρόθυμα, έμμεσα ή άμεσα, οι εγχώριοι θιασώτες της Ε.Ε.

 Οι συνέπειες της συμμετοχής της πατρίδας μας στην Ε.Ε. και στο ευρώ της είναι καταστροφικές. Πλήρης διάλυση της παραγωγής, της οικονομίας και της κοινωνίας μας και αποδυνάμωση  της Δημοκρατίας μας. Επιπλέον μέσα στην  Ε.Ε. δεν  επιτρέπεται καμιά προοδευτική αλλαγή και όσοι την υπόσχονται στα πλαίσια της Ε.Ε. εξαπατούν τους λαούς τους. Θέλει να μας ξεκόψει από τις πολιτιστικές μας ρίζες και στηρίζει κάθε επιβουλή κατά του ελληνισμού, όπως ή  υποστήριξη στο επαίσχυντο σχέδιο Ανάν για την Κύπρο και στο νέο που εξυφαίνεται. Μας υποχρεώνει να γίνει η χώρα μας αποθήκη εκατομμυρίων μεταναστών που μπαίνουν παράνομα και γενικά μας αντιμετωπίζει ως προτεκτοράτο της.

Γι' αυτό η αποχώρηση της Ελλάδας από την Ε.Ε.  και το ευρώ της  είναι το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση της χώρας μας και ο πρώτος όρος για την επιβίωση και την πρόοδό της.

Το ΑΣΚΕ συμμετέχει, παρά τις οικονομικές δυσκολίες, στις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου, με κύριο σκοπό να εξηγήσει και να εκφράσει, στο μέτρο των δυνατοτήτων του, την ανάγκη  να υποστηριχθεί  μια πρόταση Εθνικής και Κοινωνικής Απελευθέρωσης, με την απελευθέρωση από τη γερμανική Ε.Ε. και το γερμανικό ευρώ και από κάθε λεόντειο οργανισμό, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για ελεύθερες πολιτικές προτάσεις. Η δική μας περιλαμβάνει τον έλεγχο της παραγωγής και των προϊόντων της από την κοινωνία, τη διεύρυνση και εμβάθυνση των δημοκρατικών θεσμών, την προάσπιση του πολιτισμού μας, την προάσπιση της εθνικής μας ακεραιότητας και τον επαναπατρισμό όσων ξένων μπήκαν παράνομα στη χώρα μας και καλεί τους πολίτες που συμμερίζονται τις απόψεις του να το στηρίξουν στην προεκλογική του προσπάθεια