Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΤΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Η πιο άμεση, μεγάλη απειλή κατά της Ελλάδας

Σημερινή κατάσταση

Τώρα, τέλη Νοέμβρη, όλοι που θέλουν ή θελήσουν να ζουν Ελληνικά, με ό,τι αυτό προϋποθέτει και συνεπάγεται, γνωρίζουν, ήδη, τις επιπτώσεις της λαθραίας (είτε αρέσει είτε όχι η λέξη στους κύριους δημιουργούς της τωρινής σημασίας της) μετοίκησης(!) στη χώρα μας ή, ολίγοι αυτοί, μέσω της Ελλάδας (που και μόνο το όνομά της προκαλεί, επιεικώς, αλλεργία στους παραπάνω).

 Μόνο το τελευταίο οκτάμηνο μας «επισκέφτηκαν», επίσημα, 750.000 (μόνο το 20% των οποίων είναι πρόσφυγες), που προστέθηκαν στα εκατομμύρια από τον περίγυρο, από Μέση και Απω Ανατολή και από την περί την Σαχάρα Αφρική. Τώρα μεθοδεύεται η δημιουργία hot spots (θερμές κηλίδες !!) στα ανατολικά νησιά μας, από Λέσβο μέχρι Ρόδο, για μόνιμη ή «προσωρινή» διαμονή, και πολλαπλάσια άλλα σε ολόκληρη τη χώρα μας.

Τι σημαίνει και τι θα σημάνει αυτό για την Ελλάδα δε χρειάζεται να το αναλύσουμε. Το ζούμε ήδη. Το μόνο που πρέπει να υπενθυμίσουμε είναι το τι συνέβη για τους αυτόχθονες από ανάλογα φαινόμενα στο ιστορικό παρελθόν. Τι απέγινε με τον πολιτισμό και τους δημιουργούς του στη Δυτική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία από την επέλαση των ανθρωποειδών γερμανικών φύλων, τι απέγιναν οι κάτοικοι της Βόρειας (νομαδικοί) και Νότιας και οι υψηλοί πολιτισμοί και οι δημιουργοί τους της περί τον Ισημερινό Αμερικής. Αυτά μόνο αρκούν για να κατανοήσουμε τι επιδιώκουν οι «φίλοι» και εχθροί μας και τα εδώ, πολυάριθμα δυστυχώς, τσιράκια τους.

Τι κάνουν όμως οι τωρινές πολιτικές, κοινοβουλευτικές ηγεσίες μας, μπροστά στην κορυφαία, αυτή τη στιγμή, απειλή για την Ελλάδα και τους Ελληνες πολίτες της, το 90%, τουλάχιστον, των οποίων αντιδρούν έντονα, ευτυχώς όχι βίαια, ακόμη; Γιατί κανένας τους δεν πρότεινε τη διενέργεια Δημοψηφίσματος, τώρα που άνοιξε το δρόμο ο Τσίπρας(!), γι’ αυτό το ύψιστο εθνικό ζήτημα; Η απάντηση είναι «διότι όλοι τους είναι τα, παραπάνω αναφερθέντα, τσιράκια ή μαριονέτες, με επικεφαλής τον Τσίπρα και τον, επίσης, ξενοκίνητο εσμό που τους περιβάλλει. Γιατί δεν συνεκάλεσε το «συμβούλιο των αρχηγών», πριν να συνάψει τις συμφωνίες με τους εταίρους και την Τουρκία (όπως θα έπρεπε και για το μέγα ζήτημα του Ασφαλιστικού, πριν συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό του 2016 τις περικοπές, 2,5 δισεκατομμυρίων(!), των συντάξεων!). Διότι όλοι τους συμφωνούν με τα αφεντικά τους ή φοβούνται να πουν ένα, έστω, ΟΧΙ, με μόνο αντάλλαγμα τη (δοτή) εξουσία και τα εξ’ αυτής κέρδη.-

Πώς φθάσαμε σ’αυτήν

Το πρόβλημα ξεκίνησε πολύ νωρίς, αμέσως μετά την κατάρρευση του «Ανατολικού μπλοκ», της ΕΣΣΔ και των δορυφόρων της, όταν με διαταγή των ΗΠΑ άνοιξαν τα σύνορά μας οι Α. Παπανδρέου-Παπούλιας, Μητσοτάκης-Σαμαράς και μετά Σημίτης-Γ. Παπανδρέου και τους διαδόχους τους μέχρι και το τέλος του 2014. Συνένοχοί τους οι εργολάβοι, μεγαλοκτήμονες και επιχειρηματίες, που εξασφάλιζαν φτηνό, σε επίπεδο δουλείας, εργατικό δυναμικό, έτσι ώστε να διακηρύσσουν στα μέσα αυτής της περιόδου ότι «οι (λαθρομετανάστες μας βοήθησαν να ξεπεράσουμε την οικονομική κρίση»(!) και να αντιμετωπίζουν τη διαρκώς ογκούμενη οργή για την επέλαση αυτή με την «κατηγορία» αυτά τα λένε οι καρατζαφέρησες και μετά οι Χρυσαυγίτες (ελπίζουμε να μην τους βάλουνε σε λίγο κι αυτούς σε κάποια κυβέρνηση!), που οι ίδιοι τους κατασκεύασαν...

Από το Γενάρη του 2015, όμως, το πρόβλημα γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα, μια που τα πολιτικά φρικιά του ΣΥΡΙΖΑ, έτοιμα από καιρό, διακήρυξαν ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα (!) και ότι, λόγω ανθρωπισμού (!!), όποιος το θέλει από κάθε γωνιά του πλανήτη «δικαιούται» να έλθει στην Ελλάδα, με έξοδα δικά μας! Οι Ευρωπαίοι άρχισαν να ανησυχούν και σε συναντήσεις εξασφάλισαν ότι εμείς θα επιτηρούμε τα βόρεια σύνορά μας, για να μη φεύγουν από εδώ οι ανεπιθύμητοι σ’αυτούς επισκέπτες!

Τελικά, έστειλαν τον Τσίπρα στην Τουρκία, όπου, αφού παρακολούθησε αγώνα σικέ (υποθέτουμε), λησμόνησε ότι πήγε εκεί, για να απαιτήσει τα hot spots να γίνουν εκεί, και τελικά μας έφερε το συντονισμό με την Τουρκία(!) «για τη φύλαξη των συνόρων», στην πραγματικότητα για την ασφαλή μεταφορά λόγω χειμώνα! Ετσι πραγματοποίησε και το σχέδιο του Οζάλ: «Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με την Ελλάδα. Θα τους στείλουμε 1,5 εκατομ. Μουσουλμάνους και η Ελλάδα τέλειωσε». Φυσικά δε θα περιοριστούν μόνο στον αριθμό αυτό. Τούρκοι είναι.

Και τώρα, μόνοι πλέον, θα μείνουμε με τον Ανθρωπισμό στο χέρι, που κανείς τους δε διανοήθηκε να τον επιδείξει και στους πενόμενους Ελληνες.

Γιατί οι Ευρωπαίοι κάνουν την Ελλάδα αποθήκη ψυχών και ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί

Οι της Ε.Ε. και, κυρίως, της Γερμανίας δεν έχουν, φυσικά, καμιά εμπιστοσύνη στους Ελληνες πολιτικούς, που γενικά ανήκουν στις ΗΠΑ, ούτε καν στους Τούρκους, που τώρα επιχειρούν να τους σύρουν στο άρμα τους, μια που μέχρι το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν γενικά, «γερμανοί», αλλά και που έχουν ένα βασικό «ελάττωμα», δηλ. να είναι, σχεδόν όλοι, πρωτίστως, Τούρκοι(!). Και παίρνουν τα μέτρα τους...

Γνωρίζουν, βέβαια, τι ρόλο παίζει ο Τσίπρας, καθαρό δημιούργημα και ενεργούμενο των ΗΠΑ, που σταθερά επιδιώκουν να ελέγχουν την Ευρώπη πλήρως. Μετά το Γιωργάκη, που αναστάτωσε την Ε.Ε., επισύροντας την οργή και τα μνημόνιά της σε βάρος της χώρας μας, τη σκυτάλη παρέλαβε ο Τσίπρας, που, αφού «διαπραγματεύθηκε» επί μήνες, δέχθηκε ακόμη βαρύτερα πλήγματα, όχι σ’αυτόν αλλά στους Ελληνες ως απάντηση των Γερμανών. Τώρα τον θέλουν, προσωρινά φυσικά, οι Γερμανοί για να ολοκληρώσουν την οικονομική και να εξασφαλίσουν και την πολιτική εξουσία, που αποδεικνύεται όμως, πως δεν την παραχωρούν, πλέον, οι ΗΠΑ. Γνωρίζουν έτσι και τι επιχειρούν, μέσω του Τσίπρα και των φρικιών του, οι ΗΠΑ, με το μεταναστευτικό που αυτοί οι ίδιοι δημιούργησαν, για ολόκληρη την Ευρώπη (και πιο ισχυρά για την Ελλάδα...): την εσωτερική εθνική αποδυνάμωση, τη μετατροπή των κοινωνιών σε ανθρώπινο πολτό τύπου Βόρειας Αμερικής, ώστε χωρίς αντίσταση να θριαμβεύσει η αμερικανική παγκοσμιοποίηση.

Και παίρνουν τα μέτρα τους. Κλείνουν τα σύνορά τους, αρνούνται την επέκταση της ισλαμοποίησης, επιλέγουν αυτοί ποιους και γιατί θα δεχτούν και τιμωρούν την Ελλάδα, αφού η ηγεσία της παίζει το ρόλο της αιχμής του δόρατος των ΗΠΑ εναντίον τους. Και έτσι φθάσαμε στο δράμα της διάλυσης της Ελλάδας και λόγω της «μετανάστευσης»!!

Τι, τώρα, μπορεί να γίνει

Με τέτοια κυβέρνηση (αμερικανική) και τέτοια κόμματα, πλήρως ελεγχόμενα από τους προστάτες τους, δε μπορούμε φυσικά, να περιμένουμε καμιά αντίδραση στην επίθεση των πάντων εναντίον μας, ούτε κάποια προσχηματικά μέτρα των προηγούμενων κυβερνήσεων. Υπενθυμίζουμε τη θέση του ΑΣΚΕ. Κανένας απ’όσους ήλθαν ή έρχονται στη χώρα μας λαθραία, χωρίς δική μας άδεια, δεν αποκτά κανένα δικαίωμα(!) παραμονής ή ιθαγένειας(!!)  (εκτός, βέβαια, των αποδεδειγμένων πολιτικών προσφύγων, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, εφόσον, εννοείται, όλοι που σχετίζονται μ’αυτούς το εφαρμόζουν...). Θα φύγουν όλοι και θα επιστρέψουν όσοι εμείς θα αποφασίζουμε, όπως και για την ιθαγένεια, που θα χορηγείται κατά ατομική, μετά από έλεγχο πλήρη και υπεύθυνη(...), περίπτωση σε ενήλικες μόνο.

Μπορεί κάτι τέτοιο και μάλιστα όπως έχουν τώρα τα πράγματα, να ισχύσει ή, έστω να επιχειρηθεί; Ναι, μετά από πραγματική και έντονη απαίτηση και πίεση από όλους τους ψηφοφόρους (το 90%, τουλάχιστον, αυτό θέλει) σε όλα τα κόμματα. Αλλιώς..., κάτι που το απευχόμαστε.