ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Οι λαθρομετανάστες και ο ρόλος της Ε.Ε. και των ΜΚΟ

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, δυστυχώς, παίρνει εκρηκτικές διαστάσεις για τη χώρα μας, δίχως να διαφαίνεται μέχρι στιγμής κάποια λύση. Η εισροή των λαθρομεταναστών συνεχίζεται καθημερινά, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, και, φυσικά, αναμένεται να αυξηθεί, από την άνοιξη, όταν και θα είναι ευκολότερη η πρόσβασή τους στα ελληνικά νησιά. Η κυβέρνηση δε θέλει (βάσει των εντολών που έχει λάβει από τα υπερατλαντικά αφεντικά της) να διαφυλάξει τα σύνορά της από την αθρόα είσοδο λαθρομεταναστών. Αξέχαστη η δήλωση του πρωθυπουργού της χώρας «Έχει η θάλασσα σύνορα και δεν το ξέρουμε;». Μάλιστα μέλη του κόμματός του είναι αυτοί που διαδηλώνουν για να γκρεμισθεί ο φράχτης στον Εβρο !

Η «Ευρώπη  της αλληλεγγύης και της ισότητας», κατά τους εγχώριους ευρωπαϊστές με προεξάρχοντα τον Πρόεδρό τους κ. Παυλόπουλο, αφού δέχτηκε έναν περιορισμένο αριθμό προσφύγων, τέτοιο που να αναπληρώσει την έλλειψη σε φτηνά εργατικά χέρια, αφού είδε ότι το πρόβλημα παίρνει τεράστιες διαστάσεις, αποφάσισε  να κατασκευάσει η Ελλάδα, που την έχουν τσακίσει με τα μνημόνια, πέντε κέντρα υποδοχής (hot spots) στα νησιά  Λέσβο, Σάμο, Χίο, Κω και Λέρο (και έτσι θα πραγματοποιηθεί και το όνειρο του Οζάλ, που είχε δηλώσει «θα στείλουμε 1.5 εκατομμύριο μουσουλμάνους απέναντι και θα τελειώνουμε με δαύτους»), όπου οι πρόσφυγες και οι λαθρομετανάστες θα παραμένουν μέχρι να αποφασίζεται η τύχη τους. Αλλά ποιος μπορεί να πει με σιγουριά ότι η ύπαρξη ενός τέτοιου μέρους, όπου η πλειοψηφία θα αποτελείται από μουσουλμάνους δε θα εγείρει στο μέλλον ζητήματα μειονοτήτων; Ποιος μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της εκμετάλλευσης της συσσώρευσης μουσουλμάνων στη χώρα μας  από την Τουρκία, την οποία χαϊδεύουν όλοι οι  Ευρωπαίοι προσφέροντας της δισεκατομμύρια για να μη χάσουν την αγορά της;

Η ΕΕ των αλά καρτ νόμων και κανονισμών ξεκίνησε ξανά ελέγχους στα σύνορα της κάθε χώρας και έκλεισε τα σύνορα Ελλάδας – Σκοπίων με σκοπό των εγκλωβισμό των λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Και, φυσικά, για άλλη μια φορά εξαπολύει απειλές για τη χώρα μας πως, αν δε δεχτούμε να κάνουμε αυτά που αποφασίζουν, θα μας βγάλουν εκτός συνθήκης Σένγκεν (παρόλο που δεν προβλέπεται σε κανέναν κανονισμό της ΕΕ).  Έφτασαν σε σημείο να προτείνουν τη δημιουργία στρατοπέδου στην Αθήνα, όπου θα διαμένουν 400.000 μετανάστες(!) και να επιμένουν για τη φύλαξη των συνόρων της ΕΕ, όχι στο Αιγαίο, αλλά στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας, ώστε να σταματήσει η ροή λαθρομεταναστών προς τις άλλες χώρες.

Ύποπτος, τουλάχιστον, και ο ρόλος των ΜΚΟ, που δραστηριοποιούνται στα νησιά με σκοπό τη «διάσωση» και την «ανθρωπιστική βοήθεια» προς τους πρόσφυγες και στους λαθρομετανάστες. Τα ερωτήματα είναι πολλά. Ποιος χρηματοδοτεί αυτές τις ΜΚΟ; Ποιοι τις στελεχώνουν; Ποια είναι η πιστοποίησή τους; Ποιος ο πραγματικός τους ρόλος; Γιατί η δραστηριότητά τους εξαντλείται στη διάσωση και στην βοήθεια στα σύνορα της Ελλάδας και όχι στα σύνορα της Τουρκίας, πριν από την απόβαση των λαθρομεταναστών στα νησιά μας, οπότε και θα ήταν ευκολότερη η βοήθεια; Διάφορα περιστατικά αποδεικνύουν τον πράγματι ύποπτο ρόλο αυτών των οργανώσεων με χαρακτηριστικότερο αυτό του άγγλου μουσουλμάνου Άντονι Καν, ο οποίος έστησε τζαμί στη Λέσβο και διαφήμιζε την ενέργειά του στα κοινωνικά δίκτυα λέγοντας «1 τζαμί μετά από 300 χρόνια στη Λέσβο μετά την οθωμανική αυτοκρατορία» και δηλώνοντας περήφανος για το κατόρθωμά του, ενώ ζητούσε δωρεές για να συνεχίσει τέτοιες ενέργειες. Άλλος «εθελοντής» με τη βοήθεια μιας άλλης ΜΚΟ αποφάσισε να φτιάξει αποβάθρα στην Πέτρα της Λέσβου, για να μην βρέχονται οι λαθρομετανάστες(!)

Τον ύποπτο ρόλο των ΜΚΟ κατάγγειλε, εκτός άλλων, και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος με συνέντευξή του στην εφημερίδα Δημοκρατία στις 23.01.2016 δήλωσε «Κατά την άποψη μου το 50%(σ.σ. τουλάχιστον),όλων αυτών των οργανώσεων των ΜΚΟ, πολλά άλλα κάνουν, εκτός από το να βοηθούν αυτούς τους ανθρώπους». Ο Αρχιεπίσκοπος άφησε να εννοηθεί ότι οι ΜΚΟ αυτές εξυπηρετούν ένα ευρύτερο σχέδιο ισλαμοποίησης της Ευρώπης και, κυρίως, της Ελλάδας. Το ΑΣΚΕ έχει αναφερθεί με άρθρο του σε προηγούμενο φύλλο της «Ε» ότι ένα τέτοιο σχέδιο προωθείται και από τις ΗΠΑ, όπου θα ήθελαν τη σαλαμοποίηση της Ευρώπης, όπου δε θα υπάρχουν σύνορα και εθνικά χαρακτηριστικά με σκοπό τον πλήρη έλεγχο των λαών και φαίνεται ότι το επιτυγχάνει μέσω του ανθρώπου της στην Ελλάδα, του Α. Τσίπρα.

Το πρόβλημα παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις και, αν δεν υπάρξει άμεση αντίδραση στην επιχειρούμενη  χυλοποίηση της ελληνικής κοινωνίας στο όνομα του ανθρωπισμού, θα γίνει εκρηκτικό. Το ΑΣΚΕ έχει προτείνει  σε προηγούμενα φύλλα της «Ε»  ότι «Κανένας απ’όσους ήλθαν ή έρχονται στη χώρα μας λαθραία, χωρίς δική μας άδεια, δεν αποκτά κανένα δικαίωμα(!) παραμονής ή ιθαγένειας(!!)  (εκτός, βέβαια, των αποδεδειγμένα πολιτικών προσφύγων, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο)».

 Μόνη λύση είναι η διαφύλαξη των θαλάσσιων συνόρων μας και η επιστροφή όλων των λαθρομεταναστών στις χώρες προέλευσή τους, με σεβασμό πάντα στην ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)