ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Παράδοξες αντιφάσεις ή, απλώς, ανθελληνική ψύχωση;

Ολοι, σχεδόν, απορούν, βλέποντας επίσημους και μη, ανοικτά ή υπονοούμενα να αντιφάσκουν κραυγαλέα:

Διάφοροι «προοδευτικοί» και κουλτουριάρηδες κατηγορούν και λοιδορούν το θεσμό της οικογένειας (δεν υπάρχει, άλλωστε, τίποτα τέλειο!) και από την άλλη «αγωνίζονται» για «σύμφωνα συμβίωσης», «γάμους» και «υιοθεσίες» ομοφύλων!!!

Οι ίδιοι κατηγορούν και λοιδορούν τη θρησκεία γενικώς (αγνοούντες ή και διαστρεβλώνοντες και τον ίδιο το Μαρξ, οι εξ’ αυτών μαρξολογούντες...) και ιδιαίτερα (φυσικά) τη Ελληνορθόδοξη εκκλησία και τους ιερωμένους (όχι άδικα πάντοτε, πάντως) και από την άλλη «αγωνίζονται» για το Ισλάμ, τα τζαμιά και τους παράνομους μάλιστα, ιμάμηδες και Χοτζάδες!!!

-Οι ίδιοι, τα πουλάκια μας, κατηγορούν και λοιδορούν τις πατρίδες γενικώς και ειδικά (φυσικά) την Ελλάδα, όπως και τα έθνη γενικά και ειδικά (βέβαια) το Ελληνικό έθνος (και βυσσοδομούν παντοιοτρόπως εναντίον του) και από την άλλη υπερασπίζονται μανιωδώς την, κατ’ αυτούς Μακεδονία, την (μόνο κατά 10% Τούρκων) Τουρκία, Αλβανία και ό,τι άλλο τους προκύπτει.!!!

Ολοι τους δηλαδή λειτουργούν ως οι νέοι θιασιώτες του τρίπτυχου ΠΑΤΡΙΔΑ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!! Δε χρειάζεται κανένας να απορεί. Το μοναδικό κριτήριο για θέσεις και δράσεις πολλών (δυστυχώς, είναι πολλά τα χρήματα, η ανία στα εύπορα προάστια και τα συμπλέγματα από διάφορες αιτίες, διαχρονικά!) είναι το αν αυτά βλάπτουν δραστικά την Ελλάδα και τους Έλληνες. «Για αντιφάσεις θα μιλούνε τώρα».


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)