ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Λαθρομετανάστευση και επιχείρηση χειραγώγησης

Τις τελευταίες εβδομάδες παρακολουθούμε την προσπάθεια (ΜΜΕ, κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ, ΜΚΟ κ.λ.π.)  για την παγιοποίηση της κατάστασης που έχει επέλθει λόγω της αθρόας προσέλευσης των λαθρομεταναστών και επομένως την μονιμοποίηση αυτών στην χώρα μας. Έτσι, για την εκπλήρωση αυτών των σκοπών, για άλλη μια φορά τα κόλπα για τη χειραγώγηση των Ελλήνων τέθηκαν όλα σε εφαρμογή.

Στην αρχή παίζονταν ατέλειωτες ώρες στα ΜΜΕ οι τραγωδίες που συνέβαιναν και συνεχίζουν να συμβαίνουν στα νερά του Αιγαίου, ιδίως με τη χρησιμοποίηση μικρών παιδιών, με σκοπό να χτυπήσουν στο συναίσθημα και στο φιλότιμο των Ελλήνων, που ούτως η άλλως το έχουν αποδείξει και συνεχίζουν να το δείχνουν καθημερινά. Η λέξη λαθρομετανάστης αποφεύγεται επιμελώς, με την αιτιολογία ότι προσδίδει αρνητικό χαρακτήρα, ότι λαθραία μπορούν να χαρακτηρίζονται πράγματα και εμπορεύματα και όχι άνθρωποι, χωρίς βεβαίως να μπορούν να εξηγήσουν γιατί ο όρος χρησιμοποιείται για άλλες κατηγορίες ανθρώπων, όπως λαθροκυνηγός, λαθραναγνώστης, λαθροθήρας, κ.α. Αντ’ αυτού στην αρχή χρησιμοποιούνταν λέξεις όπως παράνομος ή παράτυπος μετανάστης. Τις τελευταίες εβδομάδες, σαν να υπήρξε μια συννενόηση, ακόμα και αυτοί οι όροι εξαφανίστηκαν από όλα τα μεγάλα ΜΜΕ. Η μόνη λέξη που ακούγεται πια είναι πρόσφυγες, σαν να θέλουν να μας πείσουν σώνει και ντε ότι όλοι αυτοί που παράνομα προσήλθαν από κάθε γωνιά του πλανήτη, όπως Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μαρόκο, Αλγερία κ.α., είναι όλοι πρόσφυγες, όταν, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, οι εισέλθοντες παράνομα στη χώρα μας προέρχονται από 77 διαφορετικές εθνικότητες, όπου όπως γνωρίζουμε όλοι δε διεξάγεται κανένας πόλεμος...

Περίεργα επιχειρήματα...

Οι ίδιοι σεσημασμένοι, στα πλαίσια της χειραγώγησής μας, συχνά, πατώντας στην ιστορική μας μνήμη, τολμούν να συγκρίνουν τους πρόσφυγες και όλους αυτούς που παράνομα εισήλθαν στην χώρα μας με τους πρόσφυγες της Σμύρνης και του Πόντου. Ξεχνάνε φυσικά να αναφέρουν ότι αυτοί ήταν Έλληνες, με τους οποίους συνδεόμασταν μέσω της ίδιας γλώσσας, της ίδιας ιστορίας, του ίδιου πολιτισμού και της ίδιας θρησκείας και επομένως η ενσωμάτωση ήταν κάτι που συνέβη φυσικά, παρόλο που χρειάστηκε χρόνος δύο γενεών τουλάχιστον.

 Ένα επίσης έωλο επιχείρημα που προβάλλεται (όχι τόσο από τα ΜΜΕ, αλλά μέσω διαδικτύου), προφανώς κατευθυνόμενο, είναι ότι θα μπορούσαμε να συνυπάρξουμε με όλους αυτούς που παράνομα εισήλθαν στη χώρα μας, προβάλλοντας ως παράδειγμα τις ΗΠΑ, όπου «συνυπάρχουν» εκατονταετίες τώρα άνθρωποι από διάφορες φυλές, χρώματα και έθνη, με τη γνωστή «αφομοίωση». Αλίμονο δε, αν έχουμε ως παράδειγμα την χώρα-πολτό που έχει σα στόχο τη παγκοσμιοποίηση και την παγκόσμια διακυβέρνηση και σαν όπλο για την επίτευξη των στόχων της την ουσιαστική διάλυση όλων των εθνών, με σκοπό οι άνθρωποι που ζουν σε ένα μέρος να μην έχουν κανένα κοινό σημείο αναφοράς, καμιά κοινωνική συνοχή  και επομένως καμμιά αντίσταση σε όσα τους επιβάλλουν.Αυτός, άλλωστε, είναι ο λόγος  που στις ΗΠΑ ακμάζει ο πιο ακραίος καπιταλισμός.

Όλοι αυτοί «ξεχνάνε» τον, τουλάχιστον, περίεργο και φυσικά επικίνδυνο ρόλο των ΜΚΟ και των επαγγελματιών «αλληλέγγυων»,  που οργανώνουν τους πρόσφυγες και τους λαθρομετανάστες και έχουν αυτοαναγορευτεί σε καθοδηγητές τους, για να συντηρείται η απαράδεκτη εικόνα της παράνομης κατάληψης δημόσιων χώρων, όπως το λιμάνι του Πειραιά, της σιδηροδρομικής γραμμής στην Ειδομένη και όπου αλλού, καταλύοντας το κράτος. Τους αφήνουν ανενόχλητους γι’αυτόν ακριβώς το λόγο.

Ο σκοπός  όλων αυτών των είναι γνωστός πια, δεν κρύβεται. Ο Ελληνικός  λαός, πλέον, αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει και αρχίζει να αντιδρά. Ελπίζουμε να μην τους αφήσουμε να καταστρέψουν τη χώρα και την ελληνική κοινωνία.-


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)