ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΧΑΙΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ - Η «ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ» ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΔΟΧΗ

Και οι Ελληνες πολίτες, ακόμη, τι;

Ο Α. Τσίπρας, επιστρέφοντας από τις Βρυξέλλες και έχοντας ψηφίσει τα αδιανόητα, δήλωνε: «Μετά από μια τόσο μεγάλη επιτυχία (sic) οι προηγούμενοι θα καλούσαν τον κόσμο στο Παναθηναϊκό Στάδιο για πανηγυρισμό. Εμείς, απλώς, δικαιούμαστε να είμαστε χαρούμενοι»!!

Χαρούμενοι, φυσικά, για τους επαίνους από Αμερικανούς και Ευρωπαίους για τη θαυμάσια δουλειά και αποτελεσματικότητα στην πλήρη υποδούλωση, και θεσμοθετημένα πλέον, της χώρας στους γεωστρατηγικούς (και ενεργειακούς;) στόχους των ΗΠΑ και στα σχέδια των «επενδυτικών» ορνέων τους, και στην πλήρη γερμανική κατοχή, αιώνια(!), των πάντων. Μας θυμίζουν τον εκστασιασμό της πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ κ. Ολμπράιτ για το wonderful (θαυμαστός!) Γιωργάκη τους... Από την Αγγλία, κανένας, έπαινος, όμως, απορροφημένης με το Brexit, που φαίνεται πλέον πιθανό, παρά τον «πόλεμο» και με προβοκατόρικες δολοφονίες (!) τύπου ΜΑΡΦΙΝ εδώ το 2010, ακόμη και από τους δικούς μας(!) σχολιαστές, κάτι που, όπως κι αν έχει, θα σημάνει το τέλος του ονείρου της χιτλερικής αυτοκρατορίας του Σόιμπλε... Ούτε από τον Πούτιν της Ρωσίας, που ως νεοαναδυόμενη δύναμη διευρύνει προσεκτικά την επιρροή της και γνωρίζει, φυσικά, καλώς τι οι συριζαίοι εισίν. Ούτε καν ο Ερντογάν λόγω των προβλημάτων και με ΗΠΑ και με Γερμανία, ελπίζουμε όχι πρόσκαιρων... Μικρή παρηγοριά από τον αυτοαποκαλούμενο βασιλιά Κωνσταντίνο που τους έδωσε εύσημα για την μεγάλη τους εργατικότητα.

Χαρούμενοι για την πλήρη εφαρμογή των εντολών της σχολής των νεοφιλελεύθερων του Σικάγου (Φρίντμαν) προς τον Πινοσέτ και των λοιπών ομοίων του της Λατινικής Αμερικής, ταυτόσημων με αυτές του Σόιμπλε προς τον (απρόσμενο δώρο!) Τσίπρα. Μεγάλη χαρά για την 99χρονη δουλεία, για το τσεκούρι του «κόφτη», που οι ίδιοι (!) το πρότειναν και που κάθε εξάμηνο, λόγω μη πλήρωσης, των όρων, θα οδηγούν σε εκμηδένιση μισθών και συντάξεων, υγείας, πρόνοιας και κατακόρυφη αύξηση αυτοκτονιών και φυγής προς το εξωτερικό και αντικατάστασή τους (ο μεγάλος τους στόχος...) από τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων, που θα εγκαταστήσουν αυτοί στα κατασχεμένα ακίνητα των «οφειλετών».

Και ακόμη μεγαλύτερη η χαρά τους για την ελπιζόμενη επιτυχία των προσπαθειών τους κατά παντός ελληνικού στοιχείου στην Παιδεία και όπου αλλού και για τις παραχωρήσεις σε Κύπρο, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία και Ηπειρο! Και για όλα τα άλλα «κατορθώματά» τους.

Η χαρά τους όμως μετριάζεται έως εξαφάνισης βλέποντας ότι δεν ενθουσιάζεται και τόσο το εμβρόντητο κοινό, ακόμη και το (μέχρι τώρα) δικό τους, και κυρίως ότι όλο και περισσότεροι αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο βασικός στόχος, αυτών και των πατρώνων τους, είναι η πλήρης εξαθλίωση των Ελλήνων και αλλοτρίωσή τους από κάθε στοιχείο ιδιοσυστασίας, από γλώσσα, ελληνικότητα εώς και την ορθοδοξία, ώστε να τους καταστήσουν άβουλα, εξαθλιωμένα ανθρώπινα όντα-νούμερα, έυκολη βορά των εχθρών μας.

Φοβούμενοι, έτσι, ανεξέλεγκτη έκρηξη, στρέφονται σε μέτρα περίεργα, μια που οι άμεσες εκλογές χωρίς αφήγηση «κουρέματος», «διευθέτησης» χρέους κ.λπ. δεν τους παραχωρήθηκε, παρά τις προσδοκίες και «υποσχέσεις». Ετσι αποφάσιζαν :

Πουλούνε, ασύστολα, τρέλα!

Πρώτο μέτρο, με κάθε μέσο να σαστίσουν τους Ελληνες με τέτοιες παλαβομάρες, ώστε ή να δώσουν την εντύπωση ότι τρελάθηκαν τόσο που να αξίζουν οίκτο ή, ακόμη καλύτερα αν μπορέσουν, να τρελάνουν τους Ελληνες μη πιστεύοντας ό,τι βλέπουν ή υφίστανται και αποσβολωμένοι να μην αντιδρούν. Και στο κόλπο, αν όντως δεν τρελάθηκαν, μπήκαν όλοι τους. Ετσι ο Καμμένος δηλώνει ότι οι Ανελίτες ποτέ δεν υπήρξαν... μνημονιακοί και η μούσα των λαθρομεταναστών ότι με βάση τη διαλεκτική(!!) οι Συριζαίοι δε μπορεί να είναι μνημονιακοί. Αλλοι ότι δε μειώνονται μισθοί και συντάξεις, αφού οι φόροι, εισφορές κ.λπ. διασκορπίζονται(!) και επομένως εξαφανίζονται! Αλλοι ότι όποιος αντιδρά στις κυβερνητικές «πρωτοβουλίες» είναι εχθρός του Κράτους και παραβαίνει το Σύνταγμα(!) και ότι 99 χρόνια δουλείας δεν είναι τίποτα μπροστά στα τετρακόσια της Τουρκοκρατίας, ότι οι κόκκινες γραμμές όλες παραμένουν(!!) κ.λπ., κ.λπ. με επικεφαλής τον Τσίπρα και Σία να εκφράζουν τη μεγαλόπρεπη χαρά τους για τα έργα τους. Και το χειρότερο η «φρενοπάθεια» αυτή έγινε και... μεταδοτική, ώστε να ακουστεί από σύμβουλο του Μητσοτάκη ότι η Αγία Σοφία είναι από αιώνες τουρκικό μνημείο!!!

Επειδή, όμως, φοβούνται ότι αυτά δε θα είναι αποτελεσματικά, καταφεύγουν ήδη στη δοκιμασμένη μέθοδο του αποπροσανατολισμού:

Αντιπερισπασμοί για αποπροσανατολισμό

Το δεύτερο μέσο είναι ο αντιπερισπασμός, για να σταματήσουν οι συζητήσεις για τα φρικτά αποτελέσματα των «προαπαιτουμένων» για τη δόση (που επιστρέφεται ολόκληρη στους «δανειστές») με κινήσεις αποπροσανατολισμού, όπως:

- «Διώξεις» από τη διαλυμένη (άλλο «κατόρθωμα») Δικαιοσύνη κατά του καρτέλ των εργολάβων (τίποτα, φυσικά, δε θα γίνει), μια που η απόπειρα για... εξυγίανση του ποδοσφαίρου δε φαίνεται να αποδίδει, με τους πρωταγωνιστές – αρχηγούς της «εγκληματικής οργάνωσης» να κυκλοφορούν και να απολαμβάνουν τα έργα τους και όχι μόνο τα ποδοσφαιρικά...

- Αλλαγή του εκλογικού νόμου, με κάτι περίεργες προτεινόμενες διατάξεις, ώστε να δελεάσουν τους «μικρούς», άλλως να δημιουργήσουν ευνοϊκές προϋποθέσεις για τις μεθεπόμενες εκλογές. Συζητήσιμο το αποτέλεσμα, αφού μεγαλύτερες διενέξεις δημιουργεί μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ!

- Αναθεώρηση του Συντάγματος, κάτι που θα έπρεπε να αποφευχθεί εν μέσω απροκάλυπτης κατοχής. Ούτε αυτό θα επιτύχει αποπροσανατολισμό και μάλλον οι ενδοσυριζαίικες αντιθέσεις ανάμεσα στο 2%, που παρέμεινε από το 4-5% προ του ’12, και όλους τους άλλους διαφόρων προελεύσεων θα ανοίξει πληγές, μέσα στη συγκυβέρνηση παρά στο «θεάμον» κοινό.

Γενικά η συγκυβέρνηση, ενόψει και του κρίσιμου Σεπτέμβρη, ελπίζει μόνο στην ανύπαρκτη αντιπολίτευση, στην αποφυγή του Brexit και στην υποταγή των εξεγερμένων Γάλλων (που διακηρύσσουν: «δεν είμαστε Ελληνες»...).

Και η αντιπολίτευση;

Αντιπολίτευση ουσιαστικά δεν υπάρχει, μια που η Ν.Δ., ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και Λεβέντης θέλουν, κι αυτοί, αυτά που «κατορθώνει» η Κυβέρνηση και, αντικειμενικά(!) το ίδιο συμβαίνει και με το ΚΚΕ, αφού με νύχια και με δόντια υπερασπίζεται το ευρώ, άρα και τα μνημόνια και την Ε.Ε. και η Χρυσή Αυγή είναι σε άλλες διαδικασίες απασχολημένοι.

Ειδικά η παραδοσιακή Δεξιά εμφανίζεται πολυδιασπασμένη, ο Κυριάκος αποκάλυψε την ελλειμματικότητά του, έστω και μόνο για τον πρόδηλο άκρατο νεοφιλελευθερισμό του (στοιχεία που κάνουν προβληματική την παρουσία του στην ηγεσία της Ν.Δ. ...) και αναμένει ήσυχα, ως αντίδραση μηχανική στη λαίλαπα ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τελευταία απόδειξη η περίεργη κίνηση «παραιτηθείτε», που απέτυχε πλήρως, παρά την αγανάκτηση και απόγνωση του 90% των Ελλήνων πολιτών. Ισως, δεν οφείλεται στην ανικανότητα και κομματική ιδιοτέλεια των εμπνευστών της, αλλά συνειδητά (όχι πιθανόν από τον Κυριάκο...) επιδιώχθηκε τέτοια, ώστε να μη δυσκολέψει τον Τσίπρα και να τελειώσει το έργο του και ταυτόχρονα να φανεί στους οπαδούς τους ότι κάνουν κάτι περισσότερο από το να αναμένουν να «πέσει το ώριμο φρούτο».

Και οι Ελληνες πολίτες τι κάνουν;

Η μεγάλη πλειονότητα των πολιτών παραμένει ακόμη σε μεγάλο βαθμό αποσβολωμένη από το σοκ των αλλεπάλληλων πληγμάτων-κεραυνών στο κεφάλι τους. Διστάζουν μπροστά σ’ένα ανεξέλεγκτο εξεγερμό, εγκαταλείπουν, ουσιαστικά, τα μέχρι τώρα κόμματά τους μετά την απογύμνωσή τους από τα καλύμματά τους, δύσπιστοι πλέον στους νέους «σωτήρες» που θα τους εμφανίσουν, αν χρειαστεί, και δεν περιμένουν τίποτα το θετικό από τα γνωστά σχήματα του Κοινοβουλίου. Σκέπτονται, συσκέπτονται και ετοιμάζονται, προσέχοντας για πρώτη φορά ιδιαίτερα στην προϊστορία όσων τους καλούν να συστρατευθούν ή να ακολουθήσουν.              Δε θα αργήσουν.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)