ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Μερικά από αυτά που ξέχασαν να μας πουν.

Ακούμε διαχρονικούς και νέους οπαδούς του (παλαιο)κομμουνιστικού χώρου (της νυν κυβερνητικής παράταξης συμπεριλαμβανομένης) και της αυτοαποκαλούμενης αναρχίας να δηλώνουν εξοργισμένοι, επειδή γονείς σχολείων του Ωραιοκάστρου απειλούν να προβούν σε καταλήψεις, αν γίνουν δεκτά παιδιά προσφύγων στα σχολεία της περιοχής. Ξέχασαν μόνο να μας πουν ποιος πολιτικός χώρος εκπαιδεύει συστηματικά την ελληνική κοινωνία σε τέτοιες μορφές αντίδρασης και διαμαρτυρίας τα τελευταία 35 χρόνια.

Ο υπουργός Παιδείας (;) Φίλης αναρωτιέται ποιος ήταν ο ρόλος της Εκκλησίας στην Κατοχή και την επταετή Δικτατορία. Ξέχασε μόνο να μας πει τι σχέση έχει ο ίδιος (λόγω ηλικίας) και η πολιτική του με τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης και τους (λίγους) ήρωες του αντιδικτατορικού αγώνα. Και τι θα έκαναν αυτοί, αν ήταν στη θέση του τώρα.

Ο υπουργός Πολιτισμού (;) Μπαλτάς μας λέει ότι η πορεία προς το σοσιαλισμό περνά μέσα από ήττες και συμβιβασμούς. Ξέχασε μόνο να μας αναφέρει μια έστω νίκη του, όμοιου μ’αυτούς...

Και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ μας παρουσίασε πώς θα ευημερήσουμε, αν και όταν εκείνος ποτέ κυβερνήσει. Ξέχασε μόνο να μας πει πόσοι θα είναι οι ευημερούντες και πόσοι οι δυστυχούντες.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)