ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Πού οδηγεί η λαχτάρα της «καρέκλας» και, ακόμη χειρότερα, η κατάκτηση αυτής

Εθεωρείτο σοβαρός καθήγητής και σίγουρα είναι πολυμαθής και, πιθανόν, καλλιεργημένος άνθρωπος, καίτοι εγωπαθώς εκκεντρικός. Πρόκειται για τον κ. Ζουράρι, τον πάλαι υποψήφιο βουλευτή του... ΚΚΕ στο Λασήθι, νυν βουλευτή των ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη και νεωστί υφυπουργό της κυβέρνησης που, μεταξύ άλλων εμμονών, καταδιώκει εμμανώς και τα Αρχαία Ελληνικά!

Και καλώς, έως εδώ. Ομως παρασυρμένος και αυτός από τη θεόπεμπτη (κατά την περίεργη, διαλεκτική φυσικά, αυτοκριτική τους) συριζαίικη αυταρέσκεια απέκτησε αυτοκρατορικές τάσεις δικαιωματικής ακράτειας λόγων τόσης, ώστε να αποκαλέσει όσους θεωρούν τον Κάστρο δικτάτορα, «μαλάκες»!

Και έστω ότι μέχρις εδώ μικρόν το κακόν. Ομως επιχειρώντας να δικαιολογήσει το λεχθέν, σε ραδιοφωνική εκπομπή μεγάλης ακροαματικότητας εξεστόμισε τοσαύτας «μα...ας», με το συμπάθειο, και μάλιστα εις άπταιστα αρχαιοελληνικά, επικαλούμενος και μεγάλους αρχαιοέλληνας στοχαστάς και συγγραφείς, ώστε να κινδυνεύει να επιτύχει το ακατόρθωτον: Να μισήσουν πάντες οι τυχόν ακροατές του, τα Αρχαία Ελληνικά!

Το τελευταίο, έως τώρα, όμως κατόρθωμά του, «προκειμένου να χαθεί η Ελληνική γλώσσα δε με νοιάζει να δώσουμε και μερικά νησιά» (!), που ακολούθησε το άλλο ανάλογο (6/6/2015), «θα ψηφίζω ό,τι προτείνει ο Τσίπρας, ακόμη και αν παραδίδει τη Μακεδονία στα Σκόπια, τη Χιλή ή...». Για αυτά λοιπόν τι να πούμε; Βλακεία (λέξη παραγόμενη από την... παραπάνω) ή κάτι πολύ πολύ χειρότερο; Μήπως μας «προετοιμάζει» γι’αυτά τα αδιανόητα; Και δεν είναι καν Συριζαίος!                         Ελεος!


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)