ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΤΑ ΘΡΙΑΜΒΙΚΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

Προοίμιο Αντίστασης για τα Ανατολικά, για την εσωτερική Ερήμωση και τον  Aφελληνισμό.

 Κανένας δεν το περίμενε. Ούτε καν οι συριζαίικες «υπηρεσίες» έτσι, ώστε ο Τσίπρας να κομπορρημονεί ότι «κανείς δε διαμαρτύρεται» και ο Τσακαλώτος ότι οι «Ελληνες γίνονται ευτυχέστεροι»! Και κανένας πλέον δεν αρνείται ότι 1,5 εκατομμύρια, τουλάχιστο, προειδοποίησαν (...) στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, στη Μελβούρνη, στον Πύργο, στη Νέα Υόρκη, πολλαπλώς αποκαλυπτικά για τις προδοσίες που σχεδιάζονται.

Κανένας αποπροσανατολισμός δε φέρνει πλέον αποτελέσματα, ούτε «ο πόλεμος κατά της διαφθοράς»(!!!) ούτε οι «σφαίρες σε φακέλους»... Αντίθετα, τα αποτελέσματα των συλλαλητηρίων αυτών και όσων ακολουθήσουν (και όχι μόνο για τα βόρεια προβλήματα) είναι πολλαπλά και άκρως αποκαλυπτικά.

- Οι ύβρεις και οι συκοφαντίες κατά των, με άκρα σοβαρότητα και αυτοσυγκράτηση, «συλλαλησάντων» έγιναν ήδη μπούμερανγκ στους ίδιους τους εμπνευστές και εκτελεστές τους τόσο, ώστε τώρα να «δαγκώνουν τη γλώσσα τους» για την ανόητη έμπνευσή τους. Ωστε έτσι; Για τους «φασιστερόστροφους- αριστερούς» τα εκατομμύρια του λαού είναι «ετερόκλητοι όχλοι», «μιάσματα» και... «φασιστοειδή»; Μέχρι τώρα τους αποκαλούσαν «μάζες», αποδεικνύοντας έτσι οι θεόπνευστοι «επαγγελματίες επαναστάτες», οι σιτιζόμενοι από διάφορα «προγράμματα» και τους παντοίου είδους Σόρους, τη βαθειά τους... δημοκρατικότητα! Απόλυτη αυτοαποκάλυψη.

- Πιο σημαντικό αποτέλεσμα όμως, γιατί αφορά ολόκληρο το τωρινό πολιτικοκοινωνικό σύστημα, είναι η κρυστάλλινη αποκάλυψη ότι αυτό βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τη μεγάλη πλειονότητα του ελληνικού λαού, τον οποίο υποτίθεται εκπροσωπεί και εκφράζει. Και ο κίνδυνος για αυτούς και τους πάτρωνές του είναι, ευτυχώς,(!) μεγάλος. Οσες μεταμφιέσεις και αν επιχειρήσουν, όσες μετονομασίες και αν εφεύρουν και όσες μεγαλοστομίες και αν ανακράξουν (όπως π.χ. γελοιωδώς ακούστηκαν από Σημίτη, Γιωργάκη και λοιπούς στο ιδρυτικό συνέδριο του «Κινήματος Αλλαγής»!!!), ποιους είναι δυνατόν, και κυρίως άμεσα πόσους να ξεγελάσουν ότι πράγματι άλλαξαν; Πιστεύει κανείς ότι άλλαξαν, πράγματι, θέσεις ο Πρόεδρος της μητσοτάκικης Ν.Δ. ή ο Αρχιεπίσκοπος της Ελληνικής Εκκλησίας;

 - Ισως το ακόμη σημαντικότερο αποτέλεσμα, που διαρκώς λειτουργεί και πιο αποτελεσματικά, είναι η αποκάλυψη πως ο απελευθερωμένος από τις δοτές «ηγεσίες» του Ελληνικός λαός μπορεί να διαβλέψει ακριβώς την κεντρική ουσία του προβλήματος (και επομένως, έστω έμμεσα για κάποια από αυτά οδηγήσει σε πραγματική αντιμετώπισή του.) Και στο πρόβλημα του Σκοπιανού, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες συσκότισής του, είδε καθαρά ότι πραγματικό πρόβλημα είναι το όνομα Μακεδονία! Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα για όλες τις επεκτατικές βλέψεις στην περιοχή και όλα τα άλλα από αυτό θα προέρχονται, όταν και οι εκεί πάτρωνες θα νομίσουν ότι ο καιρός, οι περιστάσεις θα είναι ώριμες για να προωθήσουν τις ακατονόμαστες βλέψεις τους.

- Αποτέλεσμα αναπόφευκτα από όλα τα παραπάνω είναι να σκέπτονται όλοι πλέον και να διερωτώνται ποιοι είναι αυτοί και με ποιο σκοπό, που «διαπραγματεύονται» εξ’ ονόματος της Ελλάδος(!) τα δίκαιά της και να εκπλήσσονται βλέποντάς τους να λειτουργούν ως εκπρόσωποι των Σκοπίων (ή της Τουρκίας) και να προβάλλουν επιχειρήματα για να πείσουν... τους Έλληνες τέτοιας γελοιότητας που ούτε οι ίδιοι οι σκοπιανοί (ή οι Τούρκοι) δεν τολμούσαν μέχρι τώρα να εκστομίζουν, φοβούμενοι την γελοιοποίησή τους.
           - Και οι διερωτήσεις αυτές θα επεκταθούν γρήγορα και στις ελληνοτουρκικές «διαπραγματεύσεις» που σύντομα επέρχονται (για Θράκη, Αιγαίο, κυρίως, και Κύπρο) και, ευτυχώς(!), και για την «καθαρή» έξοδο από τα μνημόνια. Και τα συνεπαγόμενα από αυτές τις διερωτήσεις θα είναι, ευτυχώς πάλι, ακόμη μεγαλύτερος κίνδυνος για τους «διαπραγματευτές».

Τα προβλήματα, τα πελώρια (από το αρχαίο πέλωρ=τέρας...), που αντιμετωπίζει η Ελλάδα και η Ελληνική Κοινωνία δε λύνονται, βέβαια, αυτόματα με τα Συλλαλητήρια μόνο. Ανοίγουν όμως αυτά δρόμους συνειδητοποίησης για τα αίτια και τους αίτιους που τα δημιουργούν και επομένως, αργά ή γρήγορα για την αντιμετώπισή τους και τη λύση τους.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)