Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μα δεν είναι ενάντιοι στις παρελάσεις και τις ...εθνικότητες

Οι Συριζαίοι, γενικώς, (και άλλοι τινές τοιούτοι) απεχθάνονται τις παρελάσεις, ως εθνικιστικές(!) εκδηλώσεις ή και ρατσιστικές καθώς και κάθε αναφορά σε έθνη ή εθνότητες (πέρα από αυτή σε Ελλάδα, Έλληνες, Ελληνισμό, που τους προκαλούν αλλεργίες κινδυνώδεις). Δικαίωμά τους, φυσικά, εφόσον όμως το δηλώνουν και... προεκλογικά.

- Προκαλούν όμως δικαιολογημένες και έντονες απορίες και ανησυχίες για την πνευματική (και όχι μόνο) ισορροπία τους τουλάχιστο δύο εντελώς αντίθετες με τις παραπάνω «ιδιορρυθμίες» τους εκδηλώσεις:

Η μια, πρώτη, είναι η πολύχρωμη, πανηγυρική φωταγώγηση(!) του κτηρίου της Βουλής, για να γιορτάσουν την παρδαλή ετήσια παρέλαση της gay pride (υπερηφάνεια των ομοφυλόφιλων). Δικαίωμα των πάσης φύσεως και βαθμού gay να επιδιώκουν την κοινωνική αναγνώριση της δικής τους «κανονικότητας» και των ακραιφνών original συριζαίων να προσφέρουν την ομόθυμη κατανόηση και συμπαράστασή τους, όμως και πανηγυρική φωταγώγηση κατ’εντολήν του κ. Βούτση δεν πάει πολύ; Τι θέλουν να πουν  άλλο...;

Η δεύτερη, ακόμη πιο έντονα προκλητική και «δυσεξήγητη» είναι η παθιασμένη προσπάθεια να προσφέρουν οι ίδιοι «μακεδονική» εθνότητα (!) και εθνική «μακεδονική» γλώσσα, παρόλο που γνωρίζουν και μάλιστα ρητά και γραπτά ότι οι Σκοπιανοί είναι Σλαβοβούλγαροι, με γλώσσα σερβοβουλγάρικη!!

Τι επιδιώκουν, άραγε, με τέτοια μανία, οι ίδιοι και τα οργανέτα τους και πώς να εξηγηθεί και να κατανοηθεί μια τόσο έκδηλη εχθρότητα κατά παντός του ελληνικού ;

Και πώς νομίζουν ότι θα αντιδράσουν οι Έλληνες πολίτες; Με πολιτική αβρότητα μήπως;