ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ! ΚΛΕΦΤΕΣ (άγρια προεκλογική, περίοδος γαρ)

Δεν εννοούμε, εδώ, τους πολιτικούς και τα αφεντικά τους. Αυτοί θα λάβουν την «περιποίησή» τους σύντομα στις, συνολικά ή τμηματικά, εκλογές, που οι τωρινοί της κυβερνώντες δεν ευρίσκουν τρόπους, ελπίζουμε, να τις αποφύγουν. Αναφερόμαστε στην παντός είδους, υπό την υψηλήν προστασίαν των κυβερνώντων..., Κλεφτουριά στους δρόμους, στα μέσα μαζικής μεταφοράς, σε μεμονωμένα Ι.Χ. στους απόμερους δρόμους (!) και σε σπίτια ...μη φρουρούμενα!!

Υπάρχει ειδικός λόγος για ιδιαίτερη προσοχή τώρα! Οι χιλιάδες των ποικίλων υποψηφίων είναι υποχρεωμένοι να μετακινούνται διαρκώς προς άγραν ψήφων και, αν μπορούν ή τολμούν..., να ρητορεύουν σε μικρές, έστω συγκεντρώσεις. Αυτά συμβαίνουν πάντοτε σε προεκλογικές, πάσης φύσεως, περιόδους. Το τωρινό πρόβλημα όμως είναι μεγάλο, γιατί πρέπει να «κυκλοφορήσουν» και οι συριζαίοι!!

- Είναι γνωστό σε όλους πλέον πόσο δυσκολεύονται οι Συριζαιοι ή Τσιπραίοι να εμφανίζονται οπουδήποτε, τώρα, φανερά ή κρυφά, και απαιτούν διμοιρίες επί διμοιριών Αστυνομικών για προστασία από τους θερμόαιμους υποψήφιους «οπαδούς και ψηφοφόρους»...

- Το, δυσάρεστο και επικίνδυνο για τη μέγιστη πλειονότητα των Ελλήνων πολιτών, αποτέλεσμα είναι ότι όλες οι δυνάμεις Προστασίας των Πολιτών διατίθενται για την προστασία των Συριζαίων-Τσιπραίων υποψηφίων, που «πρέπει»  να ρητορεύουν πέραν των φίλιων εκπομπών των ΕΡΤ, που κανείς πλέον δεν τις βλέπει ή τις ακούει. Η προστασία των εν λόγω απαιτεί  ακόμη και προληπτικές συλλήψεις, το νέο «δογμα» της συριζέικης «δημοκρατίας», που θυμίζει τον αλήστου Α.Ν 509/1947 !!!!

- Ετσι οι παντελώς απροστάτευτοι πολίτες πρέπει να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους και μάλιστα ευγενικά και μετριοπαθώς, όπως μας λένε, μη τυχόν και προσβληθούν ή κινδυνεύσουν οι αποχαλινωμένοι και θρασύτατοι «παράτυποι» κλέφτες!

- Ας λάβουμε, λοιπόν, τα μέτρα αυτοπροστασίας μας Ολοι, με όποιο μέσο ή τρόπο μπορούμε, αφήνοντας για ... αργότερα την ευγένεια και τη μετριοπάθεια. Και να θυμόμαστε:

ΣΥΡΙΖΑ και Τσίπρας είναι και θα... φύγουν!

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)