Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πλησιάζουμε, ελπίζουμε, στις εκλογές και πρέπει να ψηφίσουμε κάποιον

ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ

Τελειώνουν(;) τα ψέματα και παρά τα όσα συσσωρεύονται επί των κεφαλών μας, και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό, πρέπει (επιμένουμε!) όλοι να ψηφίσουμε έστω τον κάπως λιγότερο κακό. Ετσι:

Δεν πρέπει να ψηφίσουμε το ΣΥΡΙΖΑ και κανονικά δε θα’πρεπε να τον ψηφίσει κανείς, αν γνώριζε την ιστορία του και συνειδητοποιούσε τι έκανε επί 4,5 χρόνια εναντίον της κοινωνίας μας, της Ελλάδας και του Ελληνισμού. Είναι η μοναδική περίπτωση κόμματος, που είναι, σε ένα μέρος του τουλάχιστο, φανατικά εχθρός της κοινωνίας και του κράτους, όπου ανήκει. Αποτελεί την επιτομή, κυριολεκτικά, της Απάτης.

Δεν είναι δυνατό να ψηφίζονται οι πρωταίτιοι της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, που ήδη είναι πρόδηλα τα αποτελέσματά της, ούτε οι υπέυθυνοι για τις τραγωδίες στη Μάνδρα και το Μάτι. Δε δικαιούνται ψήφου όσοι επιτίθενται στην εκκλησία και την Ορθοδοξία και ταυτόχρονα υπερασπίζονται τους Μουσουλμάνους, όσοι τον πατριωτισμό κατηγορούν ως σωβινισμό-εθνικισμό και ταυτόχρονα υπερασπίζονται τους παραλογικούς εθνικισμούς των γειτόνων μας, όσοι θέλουν την κατάργηση των συνόρων και θεωρούν επιθετική ενέργεια την άμυνα στις επιθέσεις των άλλων, όσοι διαλύουν, αν δεν καταργούν την Ελληνική Παιδεία και μετατρέπουν τα Πανεπιστήμια σε άντρα κακοποιών, ναρκωτικών, λαθρεμπόρων, «άκακων» Μολότωφ. Δε μπορούν να ζητούν την ψήφο των καταφρονεμένων και να τους κόβουν το ΕΚΑΣ, οι οπαδοί της Παγκοσμιοποίησης των πολυεθνικών, των «αγορών», των κερδοσκόπων και μάλιστα με τον τουπέ χιλίων Καρδιναλίων!

Και μην ξεχνάμε τη «δέσμευση» των 99 χρόνων(!) και το υπερταμείο με όλη τη δημόσια περιουσία στους Γερμανούς !!

Δεν ψηφίζουμε, τους Χρυσαυγίτες, φυσικά, που ευνόησαν ή κατασκεύασαν οι ίδιοι που προώθησαν το ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, ώστε να τους χρησιμοποιούν σαν σκιάχτρα όσων δεν ανέχονταν εθνικές παραχωρήσεις και αντικατάσταση των Ελλήνων από λαθρομετανάστες, από ανθρωπισμό ή από την ...αγωνία τους για τη Δημογραφική απειλή στη Χώρα μας!

Δεν ψηφίζουμε τη Ν.Δ., γιατί, παρότι δεν είναι απατεώνες, υπερασπίζονται τους «έχοντες και κατέχοντες», πιστεύοντας(!), ίσως, ότι όπου πλούτος των λίγων θα υπάρχούν και ψίχουλα για τους πολλούς, γιατί θεωρούν την ένταξή μας στην ΕΟΚ-Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ της «οριστική και αμετάκλητη»(...), ενώ γνωρίζουν τι καταστροφή επέφερε στους πολλούς, τουλάχιστον στη χώρα μας, γιατί θέλουν ξένες επενδύσεις, που «θα φέρουν δουλειές» με πολλούς μετανάστες σε ρόλο αντεργατών, αλλά τα ανεξέλεγκτα κέρδη θα ταξιδεύουν στα ξένα και οι Ελληνες θα φυτοζωούν, και έτσι θα αποκλείεται κάθε αυτόνομη εθνική Ανάπτυξη για όλους.

-Ισως θα εξασφάλιζαν κάποια Ασφάλεια και θα επιδείκνυαν κάποια σοβαρότητα, αλλά αυτά δεν είναι γνωρίσματα, αν είναι, μόνο της
Δεξιάς, βέβαια.

-Και, περιληπτικά, συνοπτικά δε μπορούν να ζητούν ψήφο από τους πολλούς όσοι ισχυρίζονται ότι «η ανισότητα είναι φυσικός νόμος»!!, αντίληψη από την οποία είναι πασίδηλο ποια είναι τα παρεπόμενα...

Δεν είναι βέβαια η, Ν.Δ. ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, βέβαια, και μπορεί να εμφανίσει και στοιχεία πατριωτισμού, όπως απέδειξε η μεταστροφή της στο αίσχος των Πρεσπών, λόγω της λαϊκής οργής, όμως αυτό είναι κατ’εξοχήν γνώρισμα της πατριωτική Αριστεράς, δηλ. της πραγματικής, που στοχεύει πάντοτε σε ένα ανώτερο κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο κάθε κοινωνίας.

Δεν ψηφίζουμε το ΚΙΝ.ΑΛ, παρά τη συμπάθεια προς αναξιοπαθούντα λόγω των άθλιων επιθέσεων του Τσίπρα με τις γελοίες «γέφυρες», διότι δεν είναι παρά η μετονομασία του «βρόμικου», κατά το Ν. Φίλή, ΠΑΣΟΚ, μάλλον για να «απαλλαγούν» από τα εκατομμύρια των κόκκινων δανείων του. Δεν το ψηφίζουμε, διότι μας κράτησε στην ΕΟΚ, παρά τη δέσμευση για έξοδο απ’αυτήν, διότι πλημμύρισε με δάνεια τη χώρα και κατέστησε την απόλυτη διαφθορά όπλο παραμονής στην εξουσία, για τη Σημιτική διάλυση του κράτους, τη συνέχιση του καταναλωτικού δανεισμού και τη γιγάντωση της διαφθοράς και για το τελειωτικό κτύπημα (του ΓΑΠ) με τους τιτανικούς, το κάλεσμα του ΔΝΤ και τα μνημόνιά του. Η κατάρρευση του 2012 οφείλεται στα παραπάνω ανομήματά του και όχι, βέβαια, στη συγκυβέρνησή του με τη Δεξιά, που την ικέτευαν «γονυκλινείς», με τη συνδρομή, φυσικά, και των «συμμάχων», ευρωπαίων και Αμερικανών. Αλλωστε το ΚΙΝΑΛ εμπεριέχει όλους τους μοχλούς διάλυσής του, το Λαλιώτη, τους υιούς Παπανδρέου, τον ανεκδιήγητο επικεφαλής της λίστας επικρατείας του!

Δεν ψηφίζουμε, φυσικά, το νέο δηλητηριώδες «φρούτο» του φανφαρόνου, Star του life style(!), Βαρουφάκη, που τον προορίζουν να αντικαταστήσει το ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση κατάρρευσής του, θιασώτη των Πρεσπών, των ανοικτών συνόρων(!), ωραίο εύρημα του Soros και εγγυητή των «οραμάτων» του.

Ούτε, βέβαια το Βελόπουλο, την άλλη πλευρά του νομίσματος, τον πωλητή «αυθεντικών» επιστολών του Ιησού Χριστού, κάτι που, αναγκαστικά, φωτίζει την αξιοπιστία των λοιπών, ενδιαφερουσών ίσως εξαγγελιών του.

Τι μένει ;

Αφού το ΑΣΚΕ δεν παίρνει μέρος σ’αυτές τις εκλογές (για οικονομικούς λόγους) και επειδή ούτως ή άλλως η θέση μας είναι όχι αποχή, λευκό ή άκυρο με δεδομένο ότι δε μπορούμε να συμφωνούμε πλήρως με κάποιο άλλο κόμμα, απομένει για επιλογή ψήφου κάποιο από τα  κόμματα που κρίνουμε ότι, σε κάποιο βαθμό και παρά τις επιφυλάξεις μας, μπορούμε να τα στηρίξουμε, όπως π.χ.: το ΚΚΕ, για την βαθμιαία ελληνοποίησή του και τις θέσεις του για κάποια, τουλάχιστο, από τα εθνικά μας θέματα, παρά τις πολλές και σοβαρές επιφυλάξεις μας· τα Μ-Λ ΚΚΕ, ΚΚΕ μ-λ , σταθερά εναντίον Ευρωπαϊκής Ενωσης και ΕΥΡΩ και γενικότερα για την αξιοπιστία στις θέσεις τους, τη ΛΑΕ, παρά τα προβλήματά της και τις πολλές επιφυλάξεις μας...

Τι περιμένουμε από τις Εθνικές Εκλογές

Σίγουρα δε μπορούμε να περιμένουμε πολλά. Θα επέλθουν αλλαγές, θα υπάρξει μεταβατική περίοδος που θα επιτρέψει, ίσως και θα επιβάλει, πορείες διαφορετικές και προοδευτικές, ίσως και όχι. Από τους Ελληνες πολίτες θα εξαρτηθεί η συνειδητοποίηση των αδιεξόδων και της ανάγκης Αγώνα για Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωση, με ό,τι αυτά συνεπάγονται...