ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ NOVARTIS επανήλθε... ανάποδα

Ολοι θυμόμαστε τι έγινε το πρωί της επόμενης του μεγάλου συλλαλητηρίου (πάνω απο 1 εκατομμύριο) της Αθήνας . Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος του Α. Τσίπρα Τζανακόπουλος έσπευσε κατεπειγόντως στον Α. Πάγο για να επισπεύσει την αποστολή στον Πρωθυπουργό (αντί στη Βουλή...) πορίσματος έρευνας για το σκάνδαλο της Novartis, που είχε ξεκινήσει στις ΗΠΑ(...) και ανέφερε πολιτικά πρόσωπα. Ο αποπροσανατολισμός πέτυχε εν μέρει και η συνέχεια-φιάσκο είναι γνωστή. Στήθηκαν 10 κάλπες-πολιτικές αγχόνες, τίποτα δεν προέκυψε (ακόμη τουλάχιστο), για όλα, σχεδόν, τα πολιτικά πρόσωπα και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο. Και τώρα οι θιγόμενοι ως «θύματα», πλέον, πολιτικής και δικαστικής πλεκτάνης επέρχονται ως διώκτες του Δ. Παπαγγελόπουλου (μόνο, για την ώρα) και ξεκίνησε προανακριτική Διαδικασία της Βουλής κατά του τέως Υπουργού Δικαιοσύνης(!), ως ηθικού αυτουργού δικαστικής πλεκτάνης και παράνομης επέμβασης στην Ανεξάρτητη (υποτίθεται...) Δικαιοσύνη!!

Το σκάνδαλο της Novartis είναι, φυσικά, υπαρκτό, όχι όμως το «μεγαλύτερο από συστάσεως του Ελληνικού κράτους» (!!), ούτε καν μεγαλύτερο των ανάλογων από τις φαρμακευτικές εταιρίες που δρουν και στη χώρα μας, με ποικίλους επηρεασμούς. Απλώς εξετάστηκε στις ΗΠΑ και από εκεί έφτασε εδώ, όπως και για το σκάνδαλο της Siemens.

Η νέα τροπή που τρέχει τώρα έχει κύριο υποκινητή τον Σαμαρά και αμήχανο «εταίρο» τον Κυριάκο, που, εν όψει των συναινέσεων που επιδιώκει στις εκλογικές και συνταγματικές πρωτοβουλίες του, δε θα ήθελε όξυνση στις σχέσεις με ΣΥΡΙΖΑ, με άκρατη αφέλεια όμως... Γι’αυτό και «απουσίαζε» από τη διαδικασία της Βουλής.

Το θέμα όμως δεν είναι, πλέον, το σκάνδαλο. Είναι οι επεμβάσεις της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και ειδικά του Τσίπρα στη Δικαιοσύνη και η λεγόμενη σκευωρία κατά πολιτικών αντιπάλων και ειδικά του Σαμαρά θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ζήτημα (πολιτικής) ζωής και θανάτου για πολλούς πολιτικούς, δικαστικούς, δημοσιογράφους κ.λπ. Φυσικά το Σύστημα δεν τρελάθηκε να αυτοκτονήσει.

Επομένως...


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)