Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Ελληνική γλώσσα υπό διωγμόν

 

Οι «ατίθασοι» (κατά τον Κίσινγκερ...) Ελληνες είναι γνωστό ότι βρίσκονται υπό διωγμόν εδώ και δεκαετίες, με στόχους βολής την Ιστορία, τον πολιτισμό και πρώτα απ’ όλα τη γλώσσα τους. Και σε μεγάλο βαθμό το έχουν επιτύχει, βλέποντας και ακούγοντας την κατάντια της χρήσης της ακόμα και από αυτούς που θεωρητικά θα είχαν τη δυνατότητα (και το καθήκον) να την προάγουν και με το παράδειγμά τους. Ας μην ξεχνάμε το Σημίτη, το Γιωργάκη, τον Τσακαλώτο! (Υπουργός της Ν.Δ. εξεστόμισε προχθές: «... περί του ευρεία ανασχηματισμού»!)

 

Και τώρα με το νέο (πάλι!) νόμο για την Παιδεία (Εκπαίδευση), για τον οποίο αναλυτικά στο επόμενο φύλλο της «Ε» του ΑΣΚΕ, της εκλεκτής της λέσχης Μπίλντεμπεργκ, μπροστάρη της Παγκοσμιοποίησης, της κ. Ν. Κεραμέως η επίθεση κατά της γλώσσας αρχίζει από το νηπιαγωγείο(!), όπου εισάγεται κατάλληλα η εκμάθηση της Αγγλικής!!

 

Αντί να εκπαιδεύονται πρώτα, όσο το δυνατόν καλύτερα στη μάθηση και τη χρήση της Ελληνικής γλώσσας οι νηπιαγωγοί, ώστε να γίνονται οι ίδιοι παράδειγμα της ορθότερης χρήσης της νηπιακής γλώσσας, εισβάλλουν τα Αγγλικά, για να μπερδέψουν τέλεια τα παιδιά στη χρήση της Ελληνικής γλώσσας με τα σωστά ακούσματα.