ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

9/7/2000

Ανακοίνωση του Α.Σ.Κ.Ε.

Ο υδείς πλέον μπορεί να προφασίζεται ότι αγνοεί πως όσο πιο υποτελής είναι η ελληνική κυβέρνηση τόσο περισσότερο η Τουρκία προωθείται σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Ουδείς. Ούτε αυτοί που κυβερνούν (που οι Τούρκοι τους αφιερώνουν άλση), ούτε αυτοί που τους στηρίζουν και τους ψηφίζουν.
     Κάποτε η ελληνική πλευρά έλεγε ότι δεν μπορούν να γίνουν συνομιλίες, αν πρώτα δεν αποχωρήσουν τα στρατεύματα κατοχής. Τώρα δε θέτει ως όρο για την συμμετοχή στον τρίτο γύρο των συνομιλιών ούτε καν την απόσυρση των τουρκικών φυλακίων στις αρχικές τους θέσεις και έφθασε να θεωρεί ότι η προώθηση του Αττίλα είναι πρόβλημα του ΟΗΕ ! Έφθασαν, μάλιστα, στο σημείο να διακόπτουν τις συνομιλίες αυτές, για να πανηγυρίσει ο Ντενκτάς στην Κύπρο την επέτειο του Αττίλα.
    Ουδείς πλέον μπορεί να προφασίζεται ότι αγνοεί πως αυτές οι συνομιλίες οδηγούν στην αναγνώριση του ψευδοκράτους, που τόσο πολύ επιθυμούν οι ΗΠΑ.
    Ουδείς πλέον μπορεί να προφασίζεται ότι αγνοεί πως όσο πιο υποτελής είναι η ελληνική κυβέρνηση τόσο περισσότερο η Τουρκία προωθείται σε βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας. Ουδείς. Ούτε αυτοί που κυβερνούν (που οι Τούρκοι τους αφιερώνουν άλση), ούτε αυτοί που τους στηρίζουν και τους ψηφίζουν.
Κάποτε η ελληνική πλευρά έλεγε ότι δεν μπορεί να γίνουν συνομιλίες, αν πρώτα δεν αποχωρήσουν τα στρατεύματα κατοχής. Τώρα δε θέτει ως όρο για τη συμμετοχή στον τρίτο γύρο των συνομιλιών ούτε καν την απόσυρσή των τουρκικών φυλακίων στις προχθεσινές τους θέσεις και έφθασε να θεωρεί ότι η προώθηση του Αττίλα είναι πρόβλημα του ΟΗΕ.!
    Ουδείς πλέον μπορεί να προφασίζεται ότι αγνοεί πως αυτές οι συνομιλίες οδηγούν στην αναγνώριση του ψευδοκράτους, που τόσο πολύ επιθυμούν οι ΗΠΑ.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)