ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

7/1/2001

Η χρήση βομβών ουρανίου στον πόλεμο της Σερβίας

Για όσους βολεύονται να μη βλέπουν ολόκληρη την αλήθεια επαναλαμβάνουμε ότι η χρήση βομβών με ουράνιο δεν είχε στρατιωτικούς στόχους, αλλά την οικολογική καταστροφή μιας χώρας και τη σαρωτική μείωση του πληθυσμού ενός λαού (για άλλη μια φορά μετά το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο και τον πόλεμο της Βοσνίας ), επειδή είναι υπερήφανος και ανυπότακτος.     
        Για όσους βολεύονται να μην προβλέπουν τα προφανή επαναλαμβάνουμε ότι οι καρκινοπάθειες των μισθοφόρων (με εξωπραγματικούς μισθούς) του ΝΑΤΟ και οι επιπτώσεις στην υγεία των πολιτών και τα οικοσυστήματα των γειτονικών χωρών ήταν αναμενόμενες και είναι η ελάχιστη τιμωρία αυτών που υπηρέτησαν ή ανέδειξαν ή ανέχθηκαν τους σύγχρονους ναζί του ΝΑΤΟ και της ΕΟΚ και διατηρούν στην πολιτική εξουσία τα τρωκτικά τους, που με περισσή υποκρισία σήμερα δήθεν αγνοούν και δήθεν δραστηριοποιούνται.
       Οι μόνοι που δικαιούνται να ομιλούν είναι όσοι δυναμικά αντιστάθηκαν στα εγκλήματα των βαρβάρων της Δύσης (που πρώτοι πρέπει να περάσουν από τα διεθνή δικαστήρια). Οι υπόλοιποι ας κατανοήσουν, έστω και τώρα με την αφορμή των τραγικών γεγονότων, ότι με την πολιτική τους στάση δεν καταδικάζουν μόνο τους συνανθρώπους τους, αλλά και τον ίδιο τους τον εαυτό και τα παιδιά τους.  


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)