ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

2/7/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΕΠΙ ΤΩ ΕΡΓΩ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ»

   Ο επιτετραμμένος στη χώρα μας του (αλληλοσπαραζόμενου) αμερικανοευρωπαϊκού κεφαλαίου, ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς (!) , εγκωμίασε στην τελευταία σύνοδό της την ανάγκη για παγκόσμια διακυβέρνηση, προφανώς των ΗΠΑ και της ουράς Ε.Ε.
  Αξιος εκτελεστής των εντολών τους, μέσω και των θλιβερών έως εξοργιστικών «υπουργών» και αμερικανοτραφών συμβούλων του, κατέστησε, με βάση σχέδιο που του ετοίμασαν προεκλογικά, τη χώρα μας πρότυπο-πειραματόζωο, για να δοκιμασθούν τα μέτρα (και οι αντοχές...) που θα μετατρέψουν τους πολίτες σε παρίες, εκτός φυσικά από τους δικούς τους μηδίζοντες.
   Συνεχίζουν να ψεύδονται ασύστολα και προκλητικά και με εκβιαστικές απειλές μετέτρεψαν τη Βουλή των Ελλήνων σε εργαστήριο εκτρωμάτων, τύπου «Καλλικράτη», Ασφαλιστικού (δηλ. απασφαλιστικού), Εργασιακού (δηλ. δουλοκτητικού) και των επόμενων...Και αυτά εις εκτέλεσιν του κατάπτυστου Μνημονίου μνημείου δουλοφροσύνης, που δε θα τολμούσε ούτε ο Κουίσλινγκ να υπογράψει.
   Βαυκαλίζονται ερμηνεύοντας την εν πολλοίς σιωπή ως αποδοχή των «κατορθώμάτων» τους και όχι ως προοίμιο έκρηξης και παίζουν (εν ου παικτοίς...) με την ιδέα, αμέσως μετά, να ικανοποιήσουν τους εντολείς τους και στις γεωπολιτικές (και πολιτιστικές...) απαιτήσεις τους ακρωτηριάζοντας (και διαμοιράζοντας) τη χώρα και αλλοιώνοντας παντοιοτρόπως τους Ελληνες.
  Δε βλέπουν, όμως, οι δείλαιοι, ότι η Νέμεση πλησιάζει, ότι οι πέτρες ήδη σηκώνονται...Θα ευχόμαστε η ανατροπή, η κάθαρση να γίνει χωρίς βία. Από αυτούς και τους, εκούσια ή ακούσια υποστηρικτές τους εξαρτάται, κυρίως...

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)