Εκτύπωση αυτής της σελίδας
26/3/2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

  Το φορολογικό νομοσχέδιο, που διατυμπανίσθηκε από τους ανησυχούντες κυβερνητικούς, με τη συνδρομή των μεγαλοΜ.Μ.Ε., ως εργαλείο δίκαιης αναδιανομής και ως ιδεολογική επανάκαμψη από το νεοφιλελευθερισμό των βάρβαρων έκτακτων μέτρων , εντάσσεται στο ίδιο σχέδιο διάλυσης της χώρας μαζί με το "πρόγραμμα σταθερότητας και ανάπτυξης", την οιονεί υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, το ασφαλιστικό, την ιθαγένεια, τον "Καλλικράτη", και την άκρως ανησυχητική για την ακεραιότητα της χώρας πρωθυπουργική στάση στα εθνικά θέματα.
  Ιδια νοοτροπία με τα έκτακτα μέτρα διέπει τους συντάκτες του φορολογικού . Βασικός στόχος τα πιό αδύνατα κοινωνικά στρώματα, ακόμη και οι απολυμένοι, ώστε να διαλυθεί, όπως ελπίζουν, η κοινωνική συνοχή, που ευνοεί τα πρωθυπουργικά σχέδια κατά της ακεραιότητας της χώρας , ενώ μεγάλο κεφάλαιο, Τράπεζες και μεγάλες επιχειρήσεις όχι μόνο μένουν στο απυρόβλητο αλλά ευνοούνται στο όνομα της «ανάπτυξης».   
  Με την εφαρμογή των προβλεπομένων στο νομοσχέδιο δηλ. την αύξηση της φορολογίας και την επιβολή ΦΠΑ σε νέες υπηρεσίες και αγαθά κατ' επιταγή της Ε.Ε. , θα συντελεσθεί άλλη μία θηριώδης αύξηση τιμών, όπως στα καύσιμα, και νέα αφαίμαξη των πιο αδύνατων χωρίς μάλιστα καμμιά ελπίδα ανάκαμψης.
  Ευελπιστούμε ότι όταν συνειδητοποιηθεί πλήρως το πρωθυπουργικό σχέδιο θα δοθεί η απάντηση που αρμόζει σ' αυτούς που βυσσοδομούν κατά της χώρας και του ελληνικού λαού