ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

2/3/2016

Προετοιμάζονται οι άθλιοι ...

              Κείμενο σε pdf

            Οι μυριάδες, πλέον,  από όπου γης που κατακλύζουν καθημερινά κάθε γωνιά της  χώρας στο όνομα του ανθρωπισμού μας, που τον κατάντησαν τούτοι εδώ όργανο πολιτικής μειοδοσίας, όπως ο πρώτος διδάξας ομόσταβλός τους με τους σεισμούς στην Τουρκία,  πιστεύουν ότι είναι η ευκαιρία για να μην πάρουμε χαμπάρι τι μαγειρεύουν στα εθνικά μας θέματα.

            Τσίπρας και Σια, αφού αποκαλούν τα Σκόπια «Μακεδονία», αφού παραχωρούν το Ελληνικό Αιγαίο μέσω του ΝΑΤΟ στις διεκδικήσεις  της Τουρκίας κατ’απαίτησή της, δήθεν για να σταματήσει τους πρόσφυγες που μας στέλνει η ίδια, τώρα μας ζητούν τούτοι εδώ οι άθλιοι να «ενσωματώσουμε» τους μυρίους  για να «λύσουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα». Δηλ.το σχέδιο Κισσιγκερ σε πλήρη εφαρμογή σε συνδυασμό με την οικονομική μας εξαθλίωση.

            Μας δουλεύουν όλοι τους (μαζί με τη γνωστή φαμίλια) ότι η Ε.Ε. «του ανθρωπισμού και της αλληλεγγύης» θα μας «λύσει» το πρόβλημα. Ολοι αυτοί (οι περισσότεροι αποικιοκράτες)  έχουν διακριθεί για το μένος τους  κατά της Ελλάδας, υποστηρίζοντας όσους στρέφονται εναντίον μας. Μέσα σ’αυτό το λεόντειο οργανισμό η χώρα μας και ο Ελληνικός λαός μόνο δεινά έχει  να υποφέρει.

Η Ελλάδα και οι Ελληνες αξίζουν καλύτερο μέλλον από αυτό που τους έχουν προδιαγράψει αυτές οι υποτελείς ηγεσίες. Οι ογκούμενες αντιδράσεις δείχνουν ότι τα σχέδιά τους θα μείνουν στα χαρτιά.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)