ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

18/10/2018

Η ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Ν. ΚΟΤΖΙΑ

Κείμενο σε pdf

  Η χθεσινή εκπαραθύρωση του Ν. Κοτζιά, σίγουρα, αποτελεί ένα χαρμόσυνο συμβάν για τους Ελληνες πολίτες, την Ελλάδα και γενικότερα τον Ελληνισμό. Μένουν, όμως, πολλά να διευκρινισθούν για τα αίτια και τους σκοπούς αυτών που τελικά αποφάσισαν αυτό «το μεγάλο κακό που τους βρήκε»  και που, βέβαια,  ευρίσκονται πέραν του Ατλαντικού, με απλό διακομιστή των τωρινών εντολών, τον Π. Καμμένο.

Πάντως είναι βέβαιο ότι πολλοί πλήττονται από το γεγονός αυτό, όπως το βαθύ, προ του «τυφώνα» Τραμπ, κατεστημένο των ΗΠΑ, που τώρα (ακόμη...) εκπροσωπούνται από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ των Ομπάμα-Κλίντον. Το βαθύ ΚΚΕεσ, επίσης, που μανιωδώς χειροκροτούσαν το θλιβερό Κοτζιά για «το έπος των Πρεσπών», όπως και πολλοί άλλοι συνοδοιπόροι καθώς, βεβαίως, και οι Γερμανοαυστριακοί,  που ονειρεύονται έλεγχο των Βαλκανίων και έξοδο στο Αιγαίο. Και, φυσικά, ο Σόρος με τα στίφη που τον «λατρεύουν» επ’ αμοιβή.

Ας αναμένουμε, όμως, λίγο ακόμη, για να δούμε αν τα ελπιδοφόρα μηνύματα που  «αυτό το μεγάλο κακό που τους βρήκε»  εκπέμπει θα κινητοποιήσει τους Ελληνες, μετά τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, για ευρύτερες αποφάσεις και δράσεις.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)