ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

27/5/2019

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 26/5/2019

Κείμενο σε pdf

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 26ης Μαΐου 2019 δεν είναι αισιόδοξο, όπως ίσως σε πρώτη ματιά φάνηκε. Η, πρόσφατα,  καταγεγραμμένη αντίθεση στην Ε.Ε του μισών, τουλάχιστον, Ελλήνων δεν εκφράστηκε. Οσοι προοδευτικοί σχηματισμοί πρέσβευαν αυτήν την αντίθεση συρρικνώθηκαν. Αντίθετα ψηφίστηκαν κόμματα που δεν αμφισβητούν την ένταξη ή και  παραπλανούν με το ότι η Ε.Ε, του  θύτη μας, του συνεμπνευστή του «πειράματος» διαρκείας, θα μετασχηματισθεί σε «Ευρώπη των λαών»!!

Θετικό, βέβαια, είναι ότι τιμωρήθηκαν οι καταστροφείς  της πατρίδας μας, μειώθηκαν οι ψήφοι στήριξης του αίσχους της «Χ.Α.», εξαφανίσθηκαν  από το πολιτικό προσκήνιο τα μικρότερα φιλοευρωπαϊκά κοινοβουλευτικά κόμματα. Ομως  αναδύθηκαν νέα αμφιλεγόμενα κόμματα, φιλοευρωπαϊκά επίσης. Το αρνητικό είναι ότι  η  δυσαρέσκεια στον εν πολλαίς εθνικές αμαρτίες κυβερνητικό ΣΥΡΙΖΑ  διοχετεύθηκε, κυρίως, στην υπερψήφιση της  ΝΔ του Μητσοτάκη,  που  ουσιαστικά δε διαφέρει από το ΣΥΡΙΖΑ. Μνημονιακοί και οι δύο , φανατικοί υπέρ της Ε.Ε. και του ευρώ, δέσμιοι των ξένων προστατών τους.

Οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές, που εκών-άκων ο Τσίπρας, υπό το βάρος του εσωκομματικού του προβλήματος προκήρυξε, δεν πρόκειται να λύσουν το πραγματικό πρόβλημα της χώρας, που είναι η εθνική της ανεξαρτησία, με την απαλλαγή της από την Ε.Ε. και το ευρώ της  ως προϋπόθεση για την επιβίωση και την πρόοδό της.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)