Εκτύπωση αυτής της σελίδας
8/7/2019

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 7/7/2019

Κείμενο σε pdf

Οι άσπονδοι «φίλοι» και εχθροί πανηγυρίζουν

Οι εδώ αντιπρόσωποί τους είναι όλοι ικανοποιημένοι

Και οι Ελληνες πολίτες παραμένουν αμήχανοι και μόνοι

 

Λίγα πρώτα λόγια για τα αποτελέσματα των εκλογών και για το τι αυτά προοιωνίζονται.

Η Ν.Δ. του Κ. Μητσοτάκη κέρδισε, και μάλιστα με αυτοδυναμία, όχι για το πρόγραμμά της αλλά εκφράζοντας απλά την απέχθεια και οργή για την πολιτική απάτη και τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ σε όλους τους τομείς, εσωτερικά και εξωτερικά, κοινωνικά και εθνικά.

Ο ΣΥΡΙΖΑ διατήρησε, ουσιαστικά, τις δυνάμεις του, όχι για το όποιο «πρόγραμμά» του ούτε, φυσικά, για τον απροκάλυπτo ανθελληνισμό του, αλλά απλά μόνο καταγγέλλοντας την κακή Δεξιά και το νεοφιλελευθερισμό του Κ. Μητσοτάκη.

Για τους υπόλοιπους οι Ελληνες πολίτες έδειξαν να «αδιαφορούν» σχεδόν, εν πολλοίς δικαίως, αφού κανείς τους, όπως και οι άλλοι δύο, δεν επεχείρησε καν να εκφράσει τις πραγματικές αγωνίες τους, τα μεγάλα προβλήματά τους και τους, κοινωνικούς και εθνικούς, κινδύνους, εσωτερικούς και εξωτερικούς, που απειλούν την ίδια την επιβίωσή τους, ατομικά και συλλογικά, ακόμη και την ύπαρξη της ίδιας της Ελλάδας, της πατρίδας τους.

Ετσι δικαιολογούνται πλήρως η γενική ικανοποίηση μέχρι και πανηγυρισμοί των ξένων «προστατών» και των απροκάλυπτων εχθρών των Ελλήνων για την απρόσκοπτη συνέχιση του «πειράματος» εξαφάνισης των «ατίθασων Ελλήνων» και την πρώτη, διαφαινόμενη, επιτυχία της παγκοσμιοποίησης κατά των εθνικών κρατών.

Φαίνεται, ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμη, να καθυστερεί η έναρξη του ΑΓΩΝΑ για ΕΘΝΙΚΗ και ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ της Ελλάδας και όλων των κρατών-εθνών της οικουμένης που απειλούνται, όμως τα αδιέξοδα αυτών των πολιτικών της υποτέλειας, που αναγκαστικά σύντομα θα εμφανιστούν, θα οδηγήσουν σε ευοίωνες εξελίξεις.