ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

5/11/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

   Τα συμβαίνοντα στο κυβερνητικό και στο κοινοβουλευτικό ΠΑΣΟΚ δε χρήζουν σχολιασμού, μια που εμπίπτουν στη διαδικασία ειδικής επιστήμης. Ειδικά η παροχή ψήφου εμπιστοσύνης σε πρωθυπουργό και κυβέρνηση υπό τον όρο να παραιτηθούν θα γραφεί στο βιβλίο GUINNESS. Δυστυχώς όμως η χώρα μας και η ελληνική κοινωνία αντιμετωπίζουν τον έσχατο κίνδυνο.
   Η φράου Μέρκελ και οι υποτακτικοί της εκδίδουν χιτλερικής έμπνευσης και ύφους διαταγές και απαιτούν υπερψήφιση των εντολών τους με 180, τουλάχιστον, «ναι», ώστε να μην υπάρχει δυνατότητα νόμιμης συνταγματικά αντίδρασης στα σχέδια ολοκληρωτικής κατάληψης της χώρας και διάλυσης της κοινωνίας μας.
  Για τη διευκόλυνση υποταγής στους εκβιασμούς τους κήρυξαν πανστρατιά των οργάνων τους στη χώρα μας, που μας βομβαρδίζουν καθημερινά για την επερχόμενη καταστροφή και αργεντινοποίησή μας, αν φύγουμε από την Ε.Ε. και την ευρωζώνη. Λησμονούν, όμως, να μας πληροφορήσουν ότι η Αργεντινή μόνον αφού αποδεσμεύτηκε από το δολάριο και έδιωξε τους τοκογλύφους (επιλογή ισοδύναμη με μια δική μας αποχώρηση από την Ε.Ε. και το ευρώ της) μέσα σε 10 μόνο χρόνια αναπτύχθηκε τόσο ώστε να συγκαταλέγεται τώρα στις 20 πλουσιότερες και αναπτυσσόμενες χώρες και να είναι μέλος των G20!!
   Από την άλλη οι ΗΠΑ επιδιώκουν να διατηρήσουν κατά το δυνατό περισσότερο τη δοτή εξουσία του εντολοδόχου τους και των κηπουρών του (και στη συνέχεια να τους αντικαταστήσουν με άλλους εξ ίσου «προθύμους»), γιατί ειδικά αυτοί με τις ανατριχιαστικές, όπως περιγράφονται στο περιοδικό «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» τ. 107, δηλώσεις και ενέργειές τους για Σκόπια, Αιγαίο, Θράκη, Κρήτη και με τις περίεργες κινήσεις τους στις ελληνικές (δυστυχώς γι’ αυτούς) Ένοπλες Δυνάμεις θα βοηθήσουν στην υλοποίηση των αβυσσαλέων σχεδίων τους.

Ελπίζουμε οι υπόλοιποι να αντιδράσουν εγκαίρως, διαφορετικά θα είναι υπόλογοι για ό,τι θα επακολουθήσει


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)