ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

19/7/2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ «ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ» ΣΧΕΔΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΠΟΥ ΕΞΥΦΑΙΝΟΝΤΑΙ

   Ως και «επιλεκτική», λοιπόν, τους είπαν να την περάσουν στον ελληνικό λαό οι αυθέντες τους. Έτσι, σε αγαστή ομοφωνία τα όργανα ΗΠΑ και ΕΕ στην κατοχική κυβέρνηση, θέλουν να μας πείσουν ότι η χρεοκοπία, με την οποία εκβίαζαν πριν από λίγες μερες, για να ψηφισθεί το «Μεσοπρόθεσμο», δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία αγγλική ορολογία. Και τα όργανα των ΗΠΑ επωφελούνται και πάλι οικογενειακά με την αναμπουμπούλα περί το ευρώ, ενώ αυτά της ΕΕ νομίζουν ότι ενισχύουν τις μωροφιλοδοξίες τους, αδυνατώντας όμως να τιθασεύσουν τις μεγαλομανίες και τις αμετροέπειές τους.
   Όλοι αυτοί είναι πρόθυμοι, φυσικά, να υπακούσουν και πάλι σε ο,τιδήποτε αποφασίσουν τα όρνεα της ΕΕ για τη «διάσωσή» μας, που θα εξυπηρετεί αποκλειστικά τα ξένα συμφέροντα, τα οποία, αν και αντιτιθέμενα τώρα, συγκλίνουν στο ξεπούλημα της Ελλάδας και στην πλήρη υποδούλωση του λαού μας.
Αυτοί που κέρδισαν από την εκμετάλλευση των χωρών της περιφέρειας με την ΕΕ και το ευρώ δεν είναι διατεθειμένοι να μοιράσουν τη λεία τους ακόμη και με κίνδυνο την κατάρρευση του οικοδομήματός τους.
   Ο ελληνικός λαός, που έχει γνωρίσει τη γερμανική κατοχή, δε φαίνεται διατεθειμένος πλέον να δεχθεί τα δεσμά που χαλκεύει εις βάρος του η νέα κατοχή.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)