ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

30/8/2013

ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

  Τα αρπακτικά της Νέας Τάξης, προκειμένου να καθυποτάσσουν τους λαούς και να κατακλέβουν τον πλούτο τους, δε διστάζουν ν’ ανακαλύπτουν χημικά όπλα εκεί που δεν υπάρχουν, να πραγματοποιούν εγκλήματα και να τα αποδίδουν σε άλλους, να στρατολογούν μισθοφόρους από άλλες χώρες και να τους βαφτίζουν αντικαθεστωτικούς, να παραβιάζουν κάθε διεθνή νομιμότητα.
  Αυτά έκαναν στον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας και στους πολέμους του Ιράκ, αυτά κάνουν τώρα και στη Συρία. Αν το καθεστώς Άσαντ πρέπει ν’ αντικατασταθεί, αυτό είναι υπόθεση μόνο του συριακού λαού, ο οποίος είναι και ο μόνος αρμόδιος ν’ αποφασίσει για το μέλλον του.
   Τα αρπακτικά της Νέας Τάξης οφείλουν να κατανοήσουν, ίσως ήδη άρχισαν να κατανοούν, ότι η εποχή που έκαναν ό,τι ήθελαν στον πλανήτη πέρασε ανεπιστρεπτί. Οι λαοί αντιδρούν, κυβερνήσεις αντιδρούν. Όταν ακόμη και το βρετανικό κοινοβούλιο απορρίπτει την επίθεση στη Συρία, όταν ο ίδιος ο πρόεδρος των ΗΠΑ εμφανίζεται διστακτικός, ο μόνος που δείχνει να μην κατανοεί τίποτα είναι ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, που θεωρεί ως μοναδική του υποχρέωση να υπηρετεί κάθε επιθυμία των προστατών του. Το μόνο που θα μπορούσε να μετριάσει τον εξευτελισμό της χώρας μας είναι η άμεση αποπομπή του.

 


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)