Εκτύπωση αυτής της σελίδας
28/1/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΥΡΩ - Ε.Ε.

   «Εθνικό μας νόμισμα είναι το Ευρώ» (!), μας δήλωσε εκ Νέας Υόρκης ο Α. Τσίπρας και μάλιστα (προσέθεσε) «είτε μας αρέσει είτε όχι» (!!). Έτσι, μετά και το προηγούμενο της Α. Παπαρήγα «επιστροφή στη δραχμή σημαίνει καταστροφή της χώρας» και όλων των λοιπών, επίσημα, ευρώπληκτων (πιστεύουν ότι) από παντού περίκλειστοι θα αποδεχτούμε τη «μοίρα» αφανισμού μας, εμείς οι «υπομονετικοί», κατά Στουρνάρα, Έλληνες πολίτες !!
   Όμως, ευρώ και Ε.Ε., φυσικά, ισούνται με τα (παρελθόντα, παρόντα και ερχόμενα) μνημόνια καταστροφής και αφελληνισμού για τα 90/100 των Ελλήνων, ενώ οι πολιτικοί τους εκπρόσωποι υπηρετούν συνειδητά και πρόδηλα το υπόλοιπο 10/100 και τους πάτρωνες προστάτες τους, με το αζημίωτο, βέβαια, σε χρήμα και σε, δοτή έστω, εξουσία.
   Η πλήρης συνειδητοποίηση της απάτης, με ό,τι αυτό θα συνεπάγεται, και μάλιστα (ελπίζουμε και προσπαθούμε γι’αυτό...) πριν μας έλθουν ακόμη χειρότερα και από τις δύο πλευρές του Ατλαντικού και σε διαφορετικά, κάπως, πεδία, ανάλογα με τις ιδιαίτερες βλέψεις εκατέρων...