ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

25/2/2015

«ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ... «ΘΕΣΜΩΝ»

Κείμενο σε pdf

Υπήρξε, πράγματι, μια μεγάλη επιτυχία στη νέα «διαπραγμάτευση»: Οι Αγγλοαμερικάνοι επέφεραν ένα σοβαρό πλήγμα στο κύρος της Γερμανίας (και του Ευρώ της...) με τη διάσπαση της «ενιαίας» Ε.Ε., της υποταγής στη (μέχρι τώρα) γερμανική κυριαρχία, μέσω, των παρδαλών «Ελλήνων» διαπραγματευτών τους και της, τελικά, νέας ταπείνωσης και παράδοσης της χώρας μας στη γερμανική οργή και κατοχή.

Αποτέλεσμα τούτων η αμηχανία όσων πίστεψαν στην ελπίδα που θα έφερνε ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α., όπως προηγούμενα στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και μετά στη Ν.Δ. του Σαμαρά, που τώρα έχουν το θράσος να θριαμβολογούν και να επικρίνουν. Αμηχανία, που σύντομα θα μετατραπεί σε οργή και, πιθανόν, σε ανεξέλεγκτες «εκδηλώσεις» αν, μάλιστα, οι διαφωνούντες (και είναι πολλοί) ακολουθήσουν το παράδειγμα ανάλογων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. τα προηγούμενα χρόνια...

Ομως υπάρχει και μια θετική νότα μέσα στα δεινά που υποφέρουμε και που θα ενταθούν σύντομα. Κανένας πλέον δε θα παίρνει στα σοβαρά «τις άρες, μάρες, κουκουνάρες» των νέων κυβερνητών και όλων των υμνητών της «στροφής προς το ρεαλισμό» και του «μονοδρόμου» της υποταγής στην πάση θυσία συμμετοχή μας στην Ε.Ε. και το ΕΥΡΩ της.

Συμμετοχή, που ευνοεί τους ελάχιστους και καταδικάζει τους πολλούς σε αιώνια λιτότητα δουλεία έως και αφανισμό, αν δεν αγωνιστούμε για την Εθνική και Κοινωνική Απελευθέρωσή μας από τους όποιους «θεσμούς», όπως και να τους ονομάζουν.


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)