Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΧΟΛΙΑ

ΣΑΔΙΣΜΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ;

Ο Μητσοτάκης, το 1992, παρακολουθώντας την πέρα απόκάθε λογική υστερία των εοκικών χωρών κατά της Ελλάδας στο θέμα των Σκοπίων,κάποια στιγμή (ακόμη κι αυτός, που ήθελε «η υπερήφανη Κρήτη να φύγει απότη βάρβαρη Ελλάδα»·) εξερράγη και είπε:

«Οι Ευρωπαίοι εταίροι μας επιδεικνύουν συμπεριφοράκατά της Ελλάδας που αγγίζει το σαδισμό»!!

Για τους Ευρωπαίους υπάρχει εξήγηση:
Προσπαθούν με την υπερβολική εχθρότητα να αποσείσουντην καταδυνάστευση που υπέστησαν από την ελληνική κληρονομιά, εννοείταιτην αρχαία. Πώς να εξηγηθεί, όμως, ο σαδισμός που επιδεικνύουν σήμερα σεό,τι ελληνικό ή σε όποιο δίκιο της χώρας μας οι περισσότεροι πολιτικοίμας και οι «διανοούμενοι της, τάχα. Αριστεράς,
Η μόνη εξήγηση για τη μονομανία τους αυτή είναι ότιαισθάνονται πως οι Έλληνες δεν τους «αγαπάνε», δεν τους υπολογίζουν, δεντους θαυμάζουν!
Και η μόνη θεραπεία είναι να τους αγνοήσουμε ολοκληρωτικά!

ΣΤΕΡΝΗ ΜΟΥ ΓΝΩΣΗ...

Ντελίριο επιθέσεων, ειρωνειών έως και ύβρεων κατάτου Χριστόδουλου και, δευτερευόντως, κατά της Εκκλησίας έχει καταλάβειπολλούς δημοσιογράφους και δημοσιογραφίζοντες. Δε δικαιολογείται κάτι τέτοιομόνο από τη σπουδή τους να στηρίξουν το Σημίτη και την ευρωγερμανική πολιτικήτου. Τους κατέλαβε αυτή η μανία, επειδή το δημιούργημά τους, ο ευνοημένοςαπό τα κανάλια και τις αρθρογραφίες, τους ξεπέρασε. Αυτονομήθηκε και απόμύθος έγινε πραγματικότητα. Έπαθαν ότι και οι μαθητευόμενοι μάγοι, όταντα μαγικά τους γίνονται ανεξέλεγκτα.

ΚΑΙ Ο ΣΥΝ

Κάτι αντίστοιχο έπαθαν και οι του ΣΥΝ. Στηρίζουν,βέβαια, το Σημίτη, εποφθαλμιώντας καρέκλες, κυρίως όμως ζηλεύουν. Εκείνοιέχουν «δοκτορά», θεωρούν εαυτούς «το άλας της γης», αλλά κανείς δεν τουςακούει, κανείς δεν τους δίνει σημασία. Και έρχεται ένας παπάς και μαζεύειεκατοντάδες χιλιάδες.
Τι πίκρα κι αυτή!

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΟ

Ο Κόκκαλης, που δεν αποκλείεται να γίνει ο νέοςΚοσκωτάς, αρνείται να πληρώσει για επόμενα 2 χρόνια (όπως προβλέπει τοσυμβόλαιο) τον προπονητή Γ.Ιωαννίδη (!), που πρόσφατα απέλυσε.
Πολλοί παραξενεύτηκαν, μια και τα κέρδη (όσα τουαφήνουν για να παίζει οι αμερικανοί, όπως καταγγέλλει η 17 Νοέμβρη, δηλ.πάλι οι αμερικανοί) από τις παντοειδείς επιχειρήσεις του είναι τεράστια.Κάποιοι ερμήνευσαν το γεγονός από το ότι, ενδεχομένως, του στοίχισε πολύτο στήσιμο της «Σαλώμης», στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
Κάποιοι άλλοι, όμως, που ξέρουν καλύτερα, ισχυρίζονταιότι ο Κόκκαλης δε συγχώρεσε του Ιωαννίδη ότι στις εκλογές δεν υποστήριξετο Σημίτη, αλλά τη Ν.Δ.!

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ , ΤΑΧΑ...

Στην απόφαση της Ιεράς Συνόδου για συλλογή υπογραφώνγια τις ταυτότητες υπήρξε μεγάλη αντίδραση από την κυβέρνηση κι αυτούςπου συμφωνούν με την πολιτική της. Επικαλέστηκαν, κυρίως, ότι δε μπορείνα έχει καμιά αξιοπιστία κάτι τέτοιο, αφού κανείς δε θα μπορεί να διαβεβαιώσειγια την αυθεντικότητα τους και για τη σοβαρότητα της απόφασης αυτών πουθα υπογράφουν.
Διερωτήθηκαν ποτέ όλοι αυτοί για την αξιοπιστία τωνεκλογών τους, δηλ. πόσο σοβαρή ήταν η ψήφος αυτών που την έδιναν, πόσημπορεί να ήταν η νοθεία, πόσος ο φόβος και ο εξαναγκασμός,