Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ασυναγώνιστος Μητσοτάκης!

Δεν παίζεται ο Μητσοτάκης, ακόμη και στα 85 του). Μπορεί να λέει και να ζητάει τα πιο παράλογα πράγματα με τον πιο φυσικό τρόπο, αν έτσι τον συμφέρει.
Στην τελευταία του δήλωση (30/9) ζητάει να μη συσταθεί Εξεταστική Επιτροπή για τις ευθύνες υπουργών του ΠΑΣΟΚ, με το αιτιολογικό ότι η κατάσταση της οικονομίας είναι πολύ κακή!! Μα πότε θα τους ζητούσαμε ευθύνες; Αν ήταν καλή;
Συνεχίζοντας ζήτησε εκλογές την άνοιξη, αν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δε συμφωνήσουν για την οικονομία!! Πού βλέπει να διαφωνούν; Έτσι κι αλιώς οι Βρυξέλες αποφασίζουν. Αλλά κι αν διαφέρουν, θα έπρεπε, όποτε σε μια χώρα τα δύο μεγαλύτερα κόμματα διαφωνούν για την οικονομική πολιτική, να γίνονται εκλογές, δηλ. κάθε μέρα!
Πάντως, πίσω από τους μητσοτακικούς παραλογισμούς κρύβονται τρελά σενάρια, που προωθούν όσοι τον στηρίζουν, που προβλέπουν ανατροπή του Καραμανλή μέχρι το τέλος του χρόνου(!), μεταβατική κυβέρνηση Χριστοδουλάκη, εκλογή του Μητσοτάκη στο αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας (μπρρ!!), για. την οποία λένε ότι έχει ήδη εξασφαλίσει 175 βουλευτές(!) και στη συνέχεια προώθηση της Ντόρας στην πρωθυπουργία! Κι όλ' αυτά χωρίς εκλογές! Δηλαδή ζητάει εκλογές, για να μη γίνουν εκλογές! ’παιχτος!!