Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟΙ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Διαθέτοντας μια τόσο πρόθυμη κυβέρνηση στην Ελλάδα, οι Αμερικανοί βιάζονται να κλείσουν όπως θέλουν τα εθνικά μας θέματα. Η σκόπιμη διάλυση της οικονομίας έχει απώτερο στόχο τη διάλυση της Ελλάδας.
Οι κατοχικοί της κυβέρνησης του Γιωργάκη μαζί με τους ξένους προστάτες τους μεθοδεύουν συμφωνία με τους Σκοπιανούς μέχρι τέλος του χρόνου στη βάση των προτάσεων Νίμιτς, χαρίζοντάς τους το όνομα της Μακεδονίας, με όλους τους κινδύνους που αυτό συνεπάγεται. Ο ’λεξ Ρόντος, προσωπικός φίλος του Γιωργάκη, τον οποίο ο Μπους έστειλε να σχεδιάσει και να καθοδηγήσει τους τυχοδιωκτισμούς του Σαακασβίλι που οδήγησαν στον πόλεμο της Γεωργίας με τη Ρωσία, ο άνθρωπος που πρωταγωνίστησε παλαιότερα στη σφαγή της Γιουγκοσλαβίας, έχει σήμερα τον πρώτο λόγο στη «λύση» του σκοπιανού, παρότι δεν έχει κανένα θεσμικό ρόλο.
Στο Κυπριακό, μαζί με τη μειοδοτική κυβέρνηση Χριστόφια, ετοιμάζονται να αποδεχθούν συμφωνία μέχρι τις αρχές του νέου έτους στη βάση του σχεδίου Ανάν, δηλ. αρχικά διχοτόμηση του νησιού και σταδιακά υπαγωγή του στον πλήρη έλεγχο της Τουρκίας.
Στο Αιγαίο ανέχονται τις τουρκικές παραβιάσεις και παραβάσεις, επιτρέποντας στην ’γκυρα να θεωρεί ότι έχει δικαιώματα στον ελληνικό χώρο. Την ώρα που κάνει βόλτες το «Πίρι Ρέις» στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και οι Τούρκοι αρπάζουν τις περιουσίες των Ιμβρίων ο Δρούτσας γευματίζει σε «εγκάρδιο κλίμα» με τον Νταβούτογλου στη Ρόδο (εφημερίδες 7/8). Κι έχουν το θράσος να μας λένε ότι αυτό το «εγκάρδιο κλίμα» θα μας αποφέρει οικονομικά οφέλη!
Στην ελληνική Θράκη συνεργάζονται με τους ανθρώπους του τουρκικού προξενείου (προγράμματα κ. Δραγώνα κ.λπ.), για να εξουδετερώσουν όποιον αγωνίζεται για να διατηρηθεί η ελληνικότητα της περιοχής. Η σχολή στη Θεσσαλονίκη που έβγαζε εκπαιδευτικούς για τη μειονότητα έκλεισε κι έτσι αναγκαστικά θα έρχονται εκπαιδευτικοί από την Τουρκία!
Στη Β. Ήπειρο ανέχονται τις αλβανικές προκλήσεις (δολοφονία Αριστοτέλη Γκούμα κ.λπ.), που έχουν στόχο την αρπαγή των περιουσιών των Ελλήνων, τον εκφοβισμό και το οριστικό ξερρίζωμά τους από τον τόπο τους.
Κανένα από αυτά τα σχέδιά τους δεν πρόκειται να πετύχει, αλλά όσο ταχύτερα απομακρυνθούν οι κατοχικοί από την εξουσία τόσο λιγότερα τραύματα θ’ αφήσουν. Οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ας είναι το πρώτο βήμα.