ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ

Α.Σ.Κ.Ε.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ: Υποχώρηση και στο περιουσιακό

«Λύση» του κυπριακού χειρότερη του σχεδίου Ανάν ετοιμάζουν οι Αγγλοαμερικανοί, με τη συγκατάθεση των «προθύμων» κυβερνήσεων του Χριστόφια και του Γιωργάκη.
Εκτός από τις πρώτες επαχθείς παραχωρήσεις για την παραμονή 50.000 εποίκων (που στο παζάρι θα γίνουν πολύ περισσότεροι) και την εκ περιτροπής προεδρία, ο Χριστόφιας προχώρησε σε τρίτο μεγάλο ατόπημα, για το περιουσιακό. Με τις προτάσεις του απαγορεύει στην πράξη στη συντριπτική πλειονότητα των Ελληνοκυπρίων προσφύγων να επανακτήσουν την περιουσία τους, παραβιάζοντας κάθε διεθνή νομιμότητα. [Οι αναγνώστες που επιθυμούν ανάλυση μπορούν να απευθυνθούν στο ΑΣΚΕ.] Έτσι διασφαλίζεται ότι στα κατεχόμενα μετά τη «λύση» οι Ελληνοκύπριοι θα είναι μια μικρή μειοψηφία.
Ενδεικτικά της ψοφοδεούς στάσης του Χριστόφια είναι και τα εξής δύο γεγονότα: α) Ματαίωσε για τρίτη συνεχή χρονιά τη στρατιωτική άσκηση «Νικηφόρος», για να μη στενοχωρηθούν οι Τούρκοι, οι οποίοι διατηρούν αμείωτη την κατοχική δύναμη των 40.000 στην Κύπρο, χωρίς διάθεση αποχώρησης, την οποία μάλιστα διευκολύνει, προμηθεύοντάς την με φθηνό πετρέλαιο. Οι Τούρκοι δε ματαίωσαν καμιά άσκησή τους και συνεχίζουν να ξοδεύουν τεράστια ποσά για την ενίσχυση των ενόπλων τους δυνάμεων. β) Κατά το φιάσκο του ανοίγματος του Λιμνίτη, μεταξύ άλλων απίστευτων, ο Χριστόφιας κατέβασε από την προεδρική λιμουζίνα τη σημαία της Κυπριακής Δημοκρατίας! Τελικά το άνοιγμα του οδοφράγματος έγινε με τρόπο που να εξυπηρετεί το ψευδοκράτος (διακίνηση τουριστών) και όχι τους Ελληνοκύπριους παραγωγούς αγροτικών προϊόντων της Τηλλυρίας, με τους οποίους διαπληκτίστηκε ο Χριστόφιας ενώπιον Τούρκων και ΟΗΕδων!
Εν τω μεταξύ σάλος έχει ξεσπάσει στην Κύπρο με την κυκλοφορία του βιβλίου «Σημαδεμένη Τράπουλα» 3 Κυπρίων αναλυτών, στο οποίο αποκαλύπτονται τα πρακτικά των συζητήσεων του διαβόητου εκπροσώπου του ΟΗΕ Ντάουνερ, από τα οποία φαίνεται ότι Αγγλοαμερικάνοι, ΟΗΕ, Ευρωπαϊκή Ένωση, Τούρκοι και οι ελληνόφωνοι υποστηρικτές του ΝΑΙ (μεταξύ τους και ο Χριστόφιας), σε αγαστή συνεργασία, μηχανορραφούν, για να εξουδετερώσουν τις αντιδράσεις του 76% των Ελληνοκυπρίων που απέρριψαν το σχέδιο Ανάν!!
Συγχρόνως αυξάνει υπέρμετρα ο αριθμός των παράνομων μεταναστών και στη Λάρνακα είχαμε το πρώτο σοβαρό επεισόδιο. Κι όλ’ αυτά, ενώ πυκνώνουν οι πληροφορίες για «λύση» στις αρχές του 2011! Ο Θεός να βάλει το χέρι του! (Και ο ελληνισμός όπου γης την αντίστασή του!)


ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ (Α.Σ.Κ.Ε.)